Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(87)
    • 5 Gwiazda(82)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2023

    Jest testowany. Bardzo mi się podoba. To bardzo pozytywne, że dodali pasek papieru do stroju. Jest bardzo pomysłowy. Jest duży, widać to dobrze. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2024

    Zegar ścienny jest zgodny z opisem. Dobrze służy zamierzonemu celowi i jest wyraźnie widoczny (jak się spodziewano) bez okularów. Pilot szybko ustawia funkcje, chociaż jeśli poczekasz, aż przeczytasz instrukcje, czas się skończy. Zaplanuj przed rozpoczęciem. Automatyczna funkcja przyciemniania działa dobrze, ale przygotuj się na

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2023

    Bardzo ładny design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2024

    Piękne i dobre jasne zegar z wszystkimi niezbędnymi przedmiotami dobrze zapakowany._Również dobrze zapakowany i dostarczony bez uszkodzeń. Naprawdę fantastycznie, bardzo zadowolony !!_

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2024

    Duży i czytelny, wspaniale, że kabel USB jest długi i sterowany za pomocą pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2023

    Ładny cyfrowy zegar ścienny. Działa dobrze. Doskonała jakość produktu, lubię go bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2023

    Choć wziął czas na dostawę, produkt jest niesamowity i jak opisano. Działa bardzo dobrze. Bardzo polecam za cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2023

    Doskonały zegar. Duży czytelny wyświetlacz, który można łatwo zobaczyć z daleka (dobry nawet dla dużych sal). Obrazy marketingowe są mylące - Kolorowy tekst (jednokolorowy) dotyczy tylko dnia tygodnia (pon / wt itp.). Temperatura i Data są tylko białym kolorem tekstu (obraz pokazuje kolor, który jest nieprawidłowy). Obsługuje dwa alarmy i jest bardzo głośny! Remote jest super poręczny i ma wszystkie funkcje. Jedna płaska bateria CR jest w zestawie i TYLKO zachowa czas, gdy zasilanie AC jest wyłączone. Oznacza to, że z włożoną baterią CR, ten zegar będzie miał pamięć czasu i pokaże prawidłowy czas, gdy zasilanie AC zostanie przywrócone. Nie będzie tracić czasu. ALE, wyświetlacz nie będzie działać, gdy zasilanie AC jest wyłączone. Ogólnie bardzo zalecane, jest to oszałamiający produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2024

    100%ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2024

    Super produkt, nie wyobrażałem sobie, że będzie tak duży, piękny i jasny!!! Moi starsi rodzice są zachwyceni, godzina, data i temperatura są łatwo widoczne na pierwszy rzut oka! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$26.99
    • US$12.99
    • US$26.99
    • US$29.99
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$26.44