Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Zgodnie z opisem, jestem zadowolony, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Buena calidad. Ya sé que los hay más baratos en otras webs chinas pero siempre compro aquí y nunca me han defraudado. El regulador funciona perfecto, el filtro filtra y las roscas ajustan bien. Todo perfecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2017

    Excellent quality of manufacture and finish ,easily fitted to my compressor using 1/4" bsp adapter instead of push on connector for air input side also not using the supplied fixing plate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Wygląda na dobrą jakość, teraz muszę to poskładać. Szkoda dla nieeuropejskich standardowych przywiązań, które będę musiał wyrzucić. W sumie jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    el producto esta muy bueno pero me llegó fallado. en unos de sus laterales le falta la rosca hembra. es como tener un rompecabezas de 10 piezas y que te falten 4 nunca lo vas a poder armar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2016

    üzerindeki kırmızı bilezik çevirilerek montaj aparatı takılıyor.hava basınç ayarını yapmak için üst butonunu yukarıya çekerek çevirmek gerekiyor.fiyatına göre çok kaliteli ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2016

    Ho ricevuto il prodotto e devo dire che tutto sommato per il prezzo di acquisto è consigliabile! molto pratico svolge egregiamente le sue funzioni, riesce a trattenere le particelle di condensa che si creano nella bombola dell'aria. Ho dovuto sostituire gli attacchi perchè quelli in dotazione erano più grandi. Lo consiglio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2016

    This is my first experience in BANGGOOD I like it, the price is ok, fast delivery and well packed. I'm very satisfied:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    produto de ótima qualidade demorou um pouco ,mas obrigado bangood .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    produdo bem robusto ainda nao testei mas eu acho que tem boa qualidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 108
    • Ft6 932
    • Ft8 392
    • Ft6 290
    • Ft5 686
    • Ft8 057
    • Ft3 281
    • Ft5 370
    • Ft2 551
    • Ft14 963
    • Ft4 106
    • Ft4 738
    • Ft11 060
    • Ft5 370
    • Ft5 370
    • Ft42 035
    • Ft22 122
    • Ft69 724