Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(254)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(254)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Dobra jakość. Filtr powietrza jest z kamienia, a nie z kamienia. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Zgodnie z opisem, jestem zadowolony, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Parcel otrzymał, dobry produkt, polecam go Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Buena calidad. Ya sé que los hay más baratos en otras webs chinas pero siempre compro aquí y nunca me han defraudado. El regulador funciona perfecto, el filtro filtra y las roscas ajustan bien. Todo perfecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2017

    Excellent quality of manufacture and finish ,easily fitted to my compressor using 1/4" bsp adapter instead of push on connector for air input side also not using the supplied fixing plate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Wygląda na dobrą jakość, teraz muszę to poskładać. Szkoda dla nieeuropejskich standardowych przywiązań, które będę musiał wyrzucić. W sumie jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    el producto esta muy bueno pero me llegó fallado. en unos de sus laterales le falta la rosca hembra. es como tener un rompecabezas de 10 piezas y que te falten 4 nunca lo vas a poder armar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2016

    üzerindeki kırmızı bilezik çevirilerek montaj aparatı takılıyor.hava basınç ayarını yapmak için üst butonunu yukarıya çekerek çevirmek gerekiyor.fiyatına göre çok kaliteli ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2016

    Ho ricevuto il prodotto e devo dire che tutto sommato per il prezzo di acquisto è consigliabile! molto pratico svolge egregiamente le sue funzioni, riesce a trattenere le particelle di condensa che si creano nella bombola dell'aria. Ho dovuto sostituire gli attacchi perchè quelli in dotazione erano più grandi. Lo consiglio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2016

    This is my first experience in BANGGOOD I like it, the price is ok, fast delivery and well packed. I'm very satisfied:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$25.99
    • US$47.34
    • US$32.99
    • US$16.16
    • US$19.99
    • US$15.94
    • US$49.99
    • US$34.64
    • US$58.89
    • US$94.99
    • US$79.99
    • US$65.99
    • US$132.81
    • US$12.99
    • US$47.99
    • US$48.99
    • US$14.99