Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(258)
    • 5 Gwiazda(251)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2019

    Buena calidad. Ya sé que los hay más baratos en otras webs chinas pero siempre compro aquí y nunca me han defraudado. El regulador funciona perfecto, el filtro filtra y las roscas ajustan bien. Todo perfecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2017

    Excellent quality of manufacture and finish ,easily fitted to my compressor using 1/4" bsp adapter instead of push on connector for air input side also not using the supplied fixing plate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dobra jakość. Filtr powietrza jest z kamienia, a nie z kamienia. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Zgodnie z opisem, jestem zadowolony, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Wygląda na dobrą jakość, teraz muszę to poskładać. Szkoda dla nieeuropejskich standardowych przywiązań, które będę musiał wyrzucić. W sumie jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    produto de ótima qualidade demorou um pouco ,mas obrigado bangood .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    produdo bem robusto ainda nao testei mas eu acho que tem boa qualidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    Produit correct et complet comme dans l'annonce, produit destiné a un débit relativement faible

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2016

    This is my first experience in BANGGOOD I like it, the price is ok, fast delivery and well packed. I'm very satisfied:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2016

    üzerindeki kırmızı bilezik çevirilerek montaj aparatı takılıyor.hava basınç ayarını yapmak için üst butonunu yukarıya çekerek çevirmek gerekiyor.fiyatına göre çok kaliteli ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$71.38
    • US$56.34
    • US$69.99
    • US$69.92
    • US$56.34
    • US$200.99
    • US$62.29
    • US$62.29
    • US$107.78
    • US$229.99
    • US$8.63
    • US$16.59
    • US$9.19
    • US$60.94
    • US$126.99
    • US$78.09
    • US$149.99
    • US$17.99