Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(686)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(686)
    • 5 Star(664)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Piękna 😍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo dobry, ale przegrzanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    La luce è sufficientemente intensa, tuttavia non assorbe 60W come pubblicizzato ma circa 41W come illustrato nelle foto con un apposito strumento. Fate attenzione, prima di acquistare, delle dimensioni del lampadario rispetto alla lampada che ha un diametro di ben 36 cm aperta e non è possibile avvitarla appena socchiusa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Niestety zajęło to dużo czasu i nie mogłem dać tego komu chciałem. Ale w końcu to przyszło i zwróciło mi się za ten czynnik. Przetestowałem to światło lub lampę i ma bardzo silną jasność. Testowałem go na suficie garażu i doskonale wszystko oświetla. Przetestowałem to w domu i uwierz mi, to za dużo, daje dużo światła. Zdecydowanie radzę, ponieważ rozjaśnia wszystko perfekcyjnie i jest regulowany, więc chcesz więcej światła dla sufitu. Materiał wystarczająco wytrzymały, bardzo lekki i miejmy nadzieję, że będzie długotrwały. Dziękuję Banggood i kupię ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Szybko, 20 dni do Moskwy. Lampa była zapakowana w normalną torbę целлофановый, posiniaczona. Lampa jest nienaruszona. Lampa jest bardzo jasna, temperatura kolorów wynosi około 4000-4500K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Oświetlacz jest dobrej jakości montaż, ale zdecydowanie 6 żarówek o mocy 10 wat połysk dwa razy lepszy niż ten 60 wat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Duża i bardzo jasna żarówka (lampa) na gwint E27. Bardzo mocne światło, łatwy montaż. Rozkładane panele boczne. Polecam do garażu albo ogromnego pokoju :) .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    Светит как сварка очень мощная лампа. Продавца рекомендую доставка в Украину 3 недели MeestExpres

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    žiarovka dodaná przeciwko poriadku. /Vegami silná intenzita osvetá. Popis Daný predajcom je pravdivý. Żarówka dostarczona w kolejności. Bardzo silne natężenie światła. Opis podany przez sprzedającego jest prawdziwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$13.67
    • US$22.33
    • US$17.31
    • US$20.70
    • US$24.31
    • US$30.02
    • US$42.72
    • US$16.16
    • US$23.09
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$26.55
    • US$14.88
    • US$28.93
    • US$9.19
    • US$6.92
    • US$8.99