Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Wtyczek UE 45W Prawdziwa pełna moc wynosi 12W (12,8W) dla drugiego światła). Może być dobry, ponieważ lampa może działać bez wentylatora. Rzeczywista moc wynosi 12W (12,8W przy drugiej próbce). To piekielna sztuczka, ale zadziała bez wentylatora.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Bardzo szybka dostawa 14 dni wcześniej niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jasnoczerwone i niebieskie zużycie 12W dobrze na te pieniądze wystarczające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wszystko w pełni sprawny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Zaskakująco szybki tylko 7 dni. Łatwy w konfiguracji, wystarczy wtyczka i przejść. Bardzo szczęśliwy. Teraz trzeba zobaczyć, czy to działa na rośliny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Doskonała jakość, przybywam szybko 🤙🏽 polecam!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Powierzchnię oświetlenia można regulować poprzez dostosowanie wysokości światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Dostałem to światło dobrze w wyznaczonym czasie dostawy i początkowo myślałem, że to nie zrobi dużej różnicy, ale i tak go użyłem i dowiedziałem się, jak potężne są te led i jak wielką różnicę mogą zrobić zwłaszcza, że moje mieszkanie nie jest naturalnie oświetlone i to jest pierwszy Czas, żebym zobaczył moje rośliny w pełni kwitnące i rosnące silne i zielone, tak jak ich wcześniej nie widziałem. Jest bardzo lekki i system przyciągania ułatwia wieszanie go nad każdym garnkiem, w tej chwili obracam go w wszystkich roślinach, ale mam zamiar dostać kilka więcej tak, że każdy ma swój i może dostać cały cykl słoneczny, jaki potrzebuje i zasługuje, zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Super szybka dostawa do RSA 2 tygodnie od daty zamówienia. Pudełko lekko uszkodzone, ale produkt otrzymany w stanie gotowym do pracy. Jeszcze do testów, ale bardzo zadowolony z obsługi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Brak problemów do tej pory jednak uprawy pomidorów można chcieć kilka z nich, ponieważ 1 nie będzie w stanie pokryć wszystkich roślin ze względu na wielkość. Jeden byłby idealny do uprawy sadzonek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 859
    • Ft5 343
    • Ft12 294
    • Ft4 085
    • Ft9 803
    • Ft2 176
    • Ft2 538
    • Ft4 645
    • Ft4 718
    • Ft5 082