Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2022

    Bardzo szybka dostawa w pudełku producenta. Jak mogłeś zobaczyć - zdjęcia nie były przesyłane!!! - Na zdjęciach próbowałem skalibrować go w trybie pracy za pomocą żelazka jako obciążenia. Wynik jest wiarygodny i bardzo dobry dla podmiernika domowego, DIY kół, itp. Jako sprzęt informacyjny. W tym drutu i zachować dokładność i charakterystykę liczników cyfrowych, to pokazuje realne wartości. ZALETY ZAMKNIĘTE! Dziękuję bardzo BangGood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Wkrótce go w to wciągnę. Jak dotąd wszystkie dostarczone do mnie produkty działały idealnie. Jestem bardzo zadowolony i polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Doskonały, precyzyjny i stylowy, bardzo łatwy w instalacji, kupuję teraz inny. Hej, zrób to samo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Dobrze, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Dotarcie w nieuszkodzonym opakowaniu może pochodzić z pudełka instalacyjnego pasuje dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    OK, już zainstalowany i uruchomiony. Zgodnie z zapowiedzią i oczekiwaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Zamówiony produkt dotarł szybko i dokładnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Doskonały produkt, dostarcza to, co obiecuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Otrzymałem przedmiot między 9 a 10 rano, w optymalnym stanie i gotowy do użycia. Jest to produkt bardzo dobrej jakości, doceniany i jego cena dostępna dla każdego. Obsługa i instalacja tych artykułów nie jest moją specjalnością, ale w reklamie można je zainstalować i używać do dowolnej specjalności. Dla mnie to proste, kiedy moją specjalnością jest mechanika przemysłowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Dzień dobry dostałem 2 narzędzia, ale brakuje toroidalu do pomiaru przejścia prądu nie rozumiem, dlaczego 'nie zostały umieszczone, myślę, że były one połączone z instrumentem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$229.99
    • US$169.99
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$66.99
    • US$56.99
    • US$239.99
    • US$219.99
    • US$11.99
    • US$349.99
    • US$68.99
    • US$309.99
    • US$91.99
    • US$469.99
    • US$189.99
    • US$129.99
    • US$8.04