Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Lepiej, niż się spodziewałem. Zainstalowałem go godzinę temu. Zainstalowałem go na moim łóżku, więc mam nadzieję, że nie rozwali mi nogi w dół 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dobry montaż jest stabilny. Mam nadzieję, że się zgodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    To działa dobrze. Czy dokładnie tak, jak twierdził

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Fajny zasilacz, testuję go i działa ok. Jedynym wyjątkiem jest to, że włącznik 110/220V jest wewnątrz obudowy, więc trzeba wstawić śrubokręt, aby go dosięgnąć, i zmienić na 110V, jest potrzebny z kursu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Szybko dostarczona i super cena. Testowany i napiętnowany przez potometr do 13 wolt, aby dać odkurzacz, gdzie użyję zasilacza na trochę więcej mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Wygląda dobrze, jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Dobry produkt, działa bardzo dobrze, ale był trochę uszkodzony w przypadku, ogólnie jest to produkt funkcjonalny i dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Naprawdę zadowolony z produktu. Złącze ma etykiety sygnałów. Wszystkie inne zasilacze tego typu, które kupiłem, nie mają tych informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.49
    • US$16.16
    • US$5.74
    • US$25.91
    • US$25.40
    • US$29.99
    • US$127.04
    • US$34.99
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$6.29
    • US$2.99
    • US$7.99
    • US$2.99
    • US$14.99
    • US$79.99
    • US$8.99
    • US$17.31