Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2022

    Produkt dotarł do mnie bardzo szybko wygląda solidnie i dobrej jakości, ale nie przetestowałem go kupiłem 220V 50w Mam nadzieję, że działa z zewnątrz wygląda solidnie i dobrej jakości. Odpowiem po testach..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Otrzymany i jest w dobrym stanie, nie ma wad na opakowaniu i jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że jest w dobrym stanie do pracy. Zaktualizuje się po przetestowaniu. Dziękuję za twoją służbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    good quality. thank you. must use strong heatsink “do not on” without heatsink will be burn it within one minute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Not used yet. Poor packaging for fragile items like this, no hard cardboard or bubble wrap was used, just a thin plastic bag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Cóż, cob led przyszedł, ale zdecydować, jak go używać, jasność jest naprawdę dobry, bardzo fajny odcień. Może być stosowany do oświetlenia wewnętrznego i zewnętrznego, zużycie wynosi około 20 W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Jeszcze nie jest używany. Wygląda na kruchą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Schneller Versand nach Deutschland,Klasse Qualität für diesen Preis ! Bitte Kühlkörper nicht vergessen ! 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jakość!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, sprzedawca recommended!!! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Dopiero co przyjechałam.. wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$9.23
    • US$10.35
    • US$9.57
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$32.99