Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(454)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(454)
    • 5 Star(421)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dostarczenie wcześniej niż obiecano. /Otrzymany bez uszkodzeń. Działa bezproblemowo. W trybie sterylizacji Ozon czuć charakterystyczny zapach ozonu, więc ma działać, podczas gdy w trybie oczyszczania Aniony znikają złe zapachy pomieszczenia. Polecam to. Będę śledzić twoje występy, by wybrać kupno nowej jednostki do pokoju dziecięcego. Jak zawsze wdzięczny BANGGOD:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo się cieszę, że dotarłeś bezpiecznie i oboje pracują. Przetestowałem go idealnie wyeliminując dym papierosowy, nie sądziłem, że będzie, ale jest naprawdę świetny! Mogę to polecić tylko każdemu! Dziękuję, Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dostawa: 21 dni temu. Pudełko jest trochę zapamiętane, ale nie krytyczne, urządzenie działa świetnie. Podziękowania dla sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Świetny produkt, to naprawdę działa!!! Szybka dostawa, dotarła za 20 dni do mojego domu w Brazylii. Dno ma wiatrak, który powoduje, że powietrze płynie do środka i jest leczone. Posiada 4 tryby operacji, jak następuje: 1 uwalnianie ozonu przez 30 minut; 2 uwalnianie ozonu przez 60 minut; 3 uwalnianie ozonu przez 40 minut i zatrzymanie przez 20 minut, działa w sposób ciągły; 4 uwalniać anion na 40 minut i zatrzymać się na 20 minut, działa bez przerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Działa. Ozon i jonizacja mogą być określone przez zapach, który różnią się. Jak działa program on/off cyklu - nie mogę powiedzieć. Zakupione, aby oczyścić powietrze z nieprzyjemnych zapachów i pozbyć się karaluchów, pleśni, dezynfekcji pomieszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Super dobry, doskonały, wciąż testowany, ale jak na razie działa w porządku! Właściwe opakowanie i dostawa była wystarczająco szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonale, działa naprawdę dobrze, to mój drugi zakup tego samego produktu. Używam ozonu jako środka dezynfekującego i do usuwania zapachu. Aniony przywiązują się do cząstek zawieszonych w powietrzu i powodują, że spadają na ziemię, co czyni je bardziej skutecznym odkurzanie lub używanie robotów do czyszczenia. 4 tryby pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Cute mała rzecz ..ma 4 różne funkcje uwalniania ozonu i anionów..wiewa powietrzem i mam nadzieję, że działa zgodnie z obietnicą.Dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Dziękuję, banggood! Ładny generator ozonu i anionów. Świetny wygląd z opcjami generowania ozonu. 30 min, 60 min lub alternatywa dla dłuższych okresów. - Cicha operacja. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Doskonały produkt, jest mniejszy niż sobie wyobrażałem, ale działa idealnie. Instrukcja jest w języku angielskim, łatwy w obsłudze i natychmiast pachnie ozonem. Funkcja oczyszczacza powietrza jest niesamowita. Zamówię go jeszcze raz do domu moich rodziców. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.79
    • US$26.99
    • US$103.94
    • US$38.10
    • US$71.60
    • US$22.99
    • US$137.45
    • US$14.99
    • US$3.44
    • US$20.78
    • US$28.46
    • US$13.25
    • US$21.82
    • US$31.17
    • US$6.50
    • US$8.04
    • US$8.99
    • US$14.99