Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(408)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(408)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dostarczenie wcześniej niż obiecano. /Otrzymany bez uszkodzeń. Działa bezproblemowo. W trybie sterylizacji Ozon czuć charakterystyczny zapach ozonu, więc ma działać, podczas gdy w trybie oczyszczania Aniony znikają złe zapachy pomieszczenia. Polecam to. Będę śledzić twoje występy, by wybrać kupno nowej jednostki do pokoju dziecięcego. Jak zawsze wdzięczny BANGGOD:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo się cieszę, że dotarłeś bezpiecznie i oboje pracują. Przetestowałem go idealnie wyeliminując dym papierosowy, nie sądziłem, że będzie, ale jest naprawdę świetny! Mogę to polecić tylko każdemu! Dziękuję, Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt przybył dość szybko i zacząłem go testować dzisiaj, 8 / 12, będę informować dalej o jakości, ale wydaje się działać w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dostawa: 21 dni temu. Pudełko jest trochę zapamiętane, ale nie krytyczne, urządzenie działa świetnie. Podziękowania dla sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Świetny produkt, to naprawdę działa!!! Szybka dostawa, dotarła za 20 dni do mojego domu w Brazylii. Dno ma wiatrak, który powoduje, że powietrze płynie do środka i jest leczone. Posiada 4 tryby operacji, jak następuje: 1 uwalnianie ozonu przez 30 minut; 2 uwalnianie ozonu przez 60 minut; 3 uwalnianie ozonu przez 40 minut i zatrzymanie przez 20 minut, działa w sposób ciągły; 4 uwalniać anion na 40 minut i zatrzymać się na 20 minut, działa bez przerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Super dobry, doskonały, wciąż testowany, ale jak na razie działa w porządku! Właściwe opakowanie i dostawa była wystarczająco szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Dostałem go w 10 dni z opcją bezpośredniej poczty, włącznie z podatkami. Został wysłany z małą wtyczką do konwertera. Funkcja Anyona służy do osadzania proszków, a funkcja ozonowa do usuwania nieprzyjemnych zapachów, jak farba, toalety. Jeśli powiesz, że to naprawdę działa, funkcja ozonowa zmienia się w zapachu powietrza może być natychmiast odczuwalna. Emituje zapach podobny do zapachu wybielacza. Myślę, że byłoby niezgodne z tym. Funkcja ozonowa może być stosowana tylko w miejscach takich jak wanienka toaletowa do usuwania nieprzyjemnych zapachów. Jeśli funkcja Anyon działa, może pomóc systemom uczuleniowym, rozkładając kurz i mity.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Produkt jest bardzo dobry, używam go w mojej sypialni. Pół godziny i nie dostanę zatyczek do nosa, które miałem wcześniej, i to się otwiera. Szybko zmienia powietrze w pokoju o powierzchni 13 stóp kwadratowych. Udany produkt, ale wliczono mi podatek, więc musiałem zapłacić podatek, kiedy przyszedł. I nie odzyskałem go

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Działa. Ozon i jonizacja mogą być określone przez zapach, który różnią się. Jak działa program on/off cyklu - nie mogę powiedzieć. Zakupione, aby oczyścić powietrze z nieprzyjemnych zapachów i pozbyć się karaluchów, pleśni, dezynfekcji pomieszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Ten mały oczyszczacz powietrza jest wojownikiem w walce z dziwnymi zapachami, dymem i innymi odmianami smrodu. Szczerze mówiąc, nie mógłbym być szczęśliwszy. Obecnie jest podłączony do mojego salonu, który jest 3x wielkości pokoju zalecanego w instrukcji. Od kiedy go tam umieściłem, nie wróciłem do domu i pomyślałem, że coś śmierdzi nawet raz. Ten mały oczyszczacz powietrza jest wart każdego centa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 245
    • Ft6 535
    • Ft6 535
    • Ft66 671
    • Ft7 988
    • Ft19 247
    • Ft6 897
    • Ft16 706
    • Ft31 963
    • Ft15 615
    • Ft16 341
    • Ft8 350
    • Ft45 040
    • Ft16 665
    • Ft3 142
    • Ft9 803
    • Ft22 512
    • Ft4 290