Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Wysłany długo, przybył za dwa tygodnie. Jakiś błysk był naładowany do 4 przekaźników. Program Wifi-iot działa. Bardzo wygodna uniwersalna moc, można użyć redundancji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny moduł dla inteligentnych producentów domów! Za cenę promocyjną 7$ nie można nawet uzyskać dyskretnych modułów. Z tym modułem masz zaletę czystego projektu pojedynczej płyty i kilka opcji zasilania, w tym moc głównego. Nagłówki i skoczki są dostarczane, ale muszą być lutowane przez własne. To urządzenie jest bardzo dobre. Odnieś się do linków na początku opisu pozycji. Jeśli nie chcesz programu tp, po prostu zaznacz aktualny tasmota.bin (w moim przypadku było to 9.2.0). Skonfiguruj 'typ modułu' jako Generic (0) i ustaw piny Relay GPOI przez UI Web, i gotowe. W przypadku pinu programigowego IO0 musi być przywiązany do GND podczas włączania (tak samo jak w przypadku urządzeń Sonoff). Do programowania potrzebny będzie zewnętrzny adapter seryjny. Jestem bardzo zadowolony z tego modułu i zamówię więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Utknął na celniku, a kiedy przyszedł, był zapakowany w torbę z pocztą przyklejoną taśmą, że torba została otwarta. Nie wiem, gdzie są uszkodzenia, ale fakt, że produkt jest zepsuty, a kondensatory muszą być przerobione, jest frustrujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    To działa, ale jest duży problem w projektowaniu. GPIO16 jest podłączony do pierwszego przekaźnika. GPIO16 jest wysoko uruchamiany ESP8266, więc przekaźnik zamyka się i otwiera każdy ponowne uruchomienie. Przylutowałem kabel z GPS4 do przekaźnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    The product arrived almost as it is shown in the pictures, the pin headers were different. There are few flaws on the device that I have already seen; one is the use of GPIO16 to drive the relay, this will cause unwanted turn on and off of the relay being driven through that pin as it is STRONG HIGH on boot and then the running program needs to bring it low to turn it off, so there will be a click (and if a load is connected, it will turn on and off which will cause strain on the circuit of the PCB and the device, wires, etc...). The second flaw is the size of the trace is small and the position of the relays in respect to the connectors is odd (long traces with a bend); in my case, I will beef up those traces with a bigger gauge wire soldered to the COM and to the SOURCE of the relays to distribute the load but it could be achieved in the design of the PCB. The Third one is the position of the input to drive the PCB, it is OK for the low voltage to be on the opposite side of the high voltage, but the high voltage input should move besides the high voltage side and take advantage of the physical position of the high voltage wires all ready to be used, in this way the board can be more easily divided into HIGH and LOW voltage sides and also, take advantage of using a COMMON as a LINE Voltage in (in the case high voltage is being used, this can be enabled with a jumper). Besides all of this, I think it is a well-designed board and covers a lot of ground and needs, I was actually looking for something similar and was about to build my own when I found this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobra i wszechstronna plansza rozwoju ESP dla domotyki, zdolna do przełączania 4 urządzeń poprzez przekaźnik. Jakość i konstrukcja jest OK i jest w torbie antystatycznej. Cena też była bardzo dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Produkty te są w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra. Poważny i prawidłowy sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Bardzo ciekawa tablica. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 235
    • Ft1 581
    • Ft1 142
    • Ft2 473
    • Ft2 782
    • Ft1 544
    • Ft1 235
    • Ft2 163
    • Ft4 948
    • Ft2 380