Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Niezły zasilacz. Używam go na moim wzmacniaczu cyfrowym HiFi TPA3116D2. Uruchamia głośnik przez konwerter z 12V i kolejny dolar z 5V za ładowanie telefonu, uruchamiając wzmacniacz na 24v bez ogrzania. Nie polecam na wzmacniaczu, ma trochę brudny sygnał, ale ogólnie nie jest zły. Mam dwie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Dobrze przyjęty. jak ogłoszono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Banggood wysłał mi starą, używaną płytę 17v Smps, nie tę, którą zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Jest w porządku, ale o wiele lepiej, jeśli mają pudełko to samo, co drugi element na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2018

    Please thoroughly inspect all the components before connecting this cheap and cheery power supply to mains. If required re-solder the janky components so they make a better contact. Check the transistors for shorts. And if you can spare a few bucks more change out all the capacitors with better quality ones because the stock caps have rather high ESRs. And clean the bottom of the board with acetone or alcohol so that the flux doesn't corrode component leads months down the road.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dobre, ciężkie źródło, spełnia wymagania. Warto jednak podkreślić, że nie jest to dokładnie to samo, co zdjęcie przedstawione w ogłoszeniu. (Zmienia bardziej estetyczne, a wylot prądu stałego nie ma 4 pinów równych zdjęciu, ma tylko dwa). Najwyżej w porządku. Dostawa w ciągu dwóch tygodni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    Recibí el producto en el tiempo descrito, ya lo tengo funcionando, hasta ahora todo va bien, la calidad es buena y cumple con las especificaciones, lo recomiendo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    Assembling quality higher than middle (somewhere sees solder flux), but for this price is Ok (I saw much expensive boards with less quality). I done small measurements (see in pictures). Unfortunately they was done without load (at this moment I have not any 24 v equipment).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    Plate with signs of repair, so it is not a new plate, but used, I hope in the next purchase does not happen again, or some problem of the kind, this is the reason why I do not give five stars, but the plate works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gdjVIP2
    ZA
    04/11/2019

    This power supply can easily be 'adjusted by changing the two resistors on the TL431 reference IC. I added a 10K to the bottom resistor and get 29V. I used three in series to produce 88V for the RIDEN DPS 8005, works great.., just added three reverse diodes on the output to prevent back emf during supply power off/on Quality product, clean and well build. This is my second buy, the first was the 36V version from the same company. Highly recommended, It even has EMI filter and common mode filters.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$11.49
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$5.74
    • US$14.94
    • US$4.49
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$2.99
    • US$2.99
    • US$14.99
    • US$2.99
    • US$3.99
    • US$4.99
    • US$11.49
    • US$7.44