Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    Doskonały produkt, przybył w 15 dni do Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Doskonałe przedstawienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo przydatny produkt: mam go podłączone do gniazdka zapalniczki papierosowej do przetestowania i użycia z ładowarkami PD i QC, które zwykle nie mogą dostarczyć pełnej mocy (Xiaomi 100W, Satechi 67W, Baseus 65W) na mocy 12V pojazdu, ale na 24V, kompaktowe szybkie ładowarki OTG dla moich komputerów i telefonu. Dobrze zaprojektowany, świetna cena, łatwy do montażu w obudowie elektronicznej z gniazdem i zorganizować wentylację. Dostarczone do Australii z Banggood jak zwykle i świetną komunikacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Moduł działa dobrze z moim żelazem TS-100, napięcie jest pokazywane jako 23,7V. Pakiet nie miał żadnej ochrony bąbelkowej, tylko antystatyczna torba, ale na szczęście przybył bez oczywistych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Zawsze rzeczy przybywa szybko i w dobrym stanie, bardzo dobry łańcuch logistyczny mają w tych dniach. Szybka inspekcja sugeruje, że zadziała, kiedy będę tego potrzebował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Świetny zasilacz z szybką dostawą. Idealnie pasuje do metalowej obudowy z lutownicza T12. Stabilne napięcie pod obciążeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Produkt działa w porządku, ale jedna część aluminium została uszkodzona, prawdopodobnie podczas dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Właściwy montaż. Niezawodność, aby być postrzegane w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    produto ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 523
    • Ft3 874
    • Ft6 054
    • Ft2 464
    • Ft2 241
    • Ft4 934
    • Ft2 079
    • Ft10 222
    • Ft10 576
    • Ft9 156
    • Ft1 823
    • Ft3 874
    • Ft2 965
    • Ft17 094
    • Ft2 400
    • Ft3 874
    • Ft18 315
    • Ft9 461