Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2019

    Chegou em perfeito estado. Só me falta testar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dobra, dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2017

    El sensor llego en el tiempo acordado. Es mas grande de lo que aparenta es las fotos pero es exactamente igual. Funciona perfectamente y es perfecto para pequeños proyectos. Muy recomendada su compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2015

    Tested fast, it work. Good quality. Shipping (WRITTEN IN ITALIAN FOR ITALIANS): Il pacchetto è arrivato in italia dopo 8 giorni, poi ci ha messo 13 giorni per fare Milano -> Genova...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Product works as expected.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2018

    Perfecta pinza para medición con el neurGAI y con un teléfono la recomiendo es la adecuada y funciona bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2017

    Easy to use with the appropriate arduino scatches it was easy to measure current troughput and power consumption in my house

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2016

    With the appropriate arduino scatches it was easy to measure current troughput and power consumption of my AC and fridge.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2016

    Very very good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2016

    Bought it to evaluate how well it would work in an energy monitoring system that I am designing currently. So far so good. Reasonably accurate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft951
    • Ft1 813
    • Ft2 794
    • Ft5 446
    • Ft2 419
    • Ft4 538
    • Ft2 016
    • Ft1 511
    • Ft2 794
    • Ft2 095
    • Ft2 095
    • Ft3 842
    • Ft4 235
    • Ft2 095
    • Ft4 235
    • Ft5 325
    • Ft3 142
    • Ft2 540