Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(556)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(556)
    • 5 Star(524)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Wczoraj otrzymałem produkty. Zamówiłam dwa, żeby je mieć. Wszystko jest gotowe. K.. działają całkowicie dobrze. Dziękuję bardzo. Pozdrowienia z Grecji Aten..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Adattatore universale da viaggio AU US da Regno Unito a Europa con spina CA 250V È possibile utilizzare questo adattatore con il proprio apparecchio / apparecchiatura da USA, Canada, Regno Unito, Euro, Australia, Asia ... o altri paesi che si desidera collegare alla presa di corrente a muro dell'UE. Ccomodo da usare, soddisfa tutte le tue esigenze ovunque Prodotto di buona qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Jest prosty, ale doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Szybka dostawa doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dzięki, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    erős tokozású adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Przesyłka przybywa w dobrym stanie i zgodnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2016

    l'Adaptateur de voyage GB/UE fonctionne parfaitement. Il est léger et est donné pour fonctionner en 220 volts sous 10 ampères maximum ce qui est largement suffisant dans mon cas pour l'utilisation que j'en fait ( chargement de smartphone et utilisation pour rasoir électrique). Il est conforme à mes attentes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2016

    Отличный универсальный AC адаптер. Плотно садится в EU розетку. Небольшой размер в отличие от полученного мною из другого магазина (JD.com) - занимает 1 место в удлинителе. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    I am satisfied with this adaptor. I use it for power meter and it's totally working fine. keep up the good customer satisfaction banggood website 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 886
    • Ft3 265
    • Ft3 265
    • Ft5 060
    • Ft4 950
    • Ft3 142
    • Ft5 444
    • Ft1 812
    • Ft2 176
    • Ft3 632
    • Ft2 903
    • Ft4 718
    • Ft2 198
    • Ft6 724
    • Ft6 535
    • Ft5 444
    • Ft14 162
    • Ft1 812