Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2022

    Pakiet przyszedł bardzo szybko sprzedawca bardzo zalecane, to jest drugi kupić, pierwszy przybył bez złączy i związanych przewodów łączących. Musisz zwrócić uwagę na polaryzację przetworników, ten najbliżej stożka jest dodatni, co więcej, należy rozmontować tranzystory 13009 i umieścić trochę pasty na ciepło, ponieważ jest całkowicie brakuje. Teraz spróbuję drugą kartę, jak również i jeśli nie wszystkie działają jak pierwsza, będę zaktualizować recenzję.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetne ceny i szybka wysyłka. Sama skrzynka była w porządku, ale z powodu niewystarczającego opakowania przetworniki uszkodziły uchwyt bezpiecznika i kondensator na płycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    A obrazek mówi wszystko, co się dzieje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Uszkodzony przez kuriera BRT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Produkt dotarł w wyznaczonym czasie, natychmiast zmontowany i działający. Rekomendowany sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    wszystko ok .Jeszcze tylko podłączyć .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Sterownik ultradźwiękowy 2x przetwornik zgodnie z opisem; PROS: wygląda OK, dobrze zapakowane, wszystkie elementy zawarte, dostarczone w ciągu kilku dni kurierem z CZ; CON: nie ma dokumentacji jak schemat lub schemat połączenia, więc trzeba zgadywać lub odwrotny inżynier PCB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    Produto chegou e está funcionando, foi instalado numa cuba de aço inoxidável com epoxi e fiação ficou a meu gosto. Creio que precise de resfriamento ativo pra ficar confortável se usado por mais de 5 minutos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • corVIP2
    NL
    03/10/2020

    Otrzymany w ciągu 2 tygodni w dobrym stanie. Równo zamontowane.Pracuje doskonale!!!! Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$18.47
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$8.39
    • US$5.76
    • US$4.49
    • US$17.99
    • US$39.27
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$5.59
    • US$9.99
    • US$18.47
    • US$4.59
    • US$3.44
    • US$27.71
    • US$122.42