Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Bardzo dobre, kupię z pewnością, przybyło dobrze i szybko. O wiele lepiej niż w innych miejscach.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Polecam #10 na warsztaty produktowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    لقد تم الطلب على اساس ان ٣ × ١ للأسف استلمت فقط نظام واحد مكتمل. نظام القوس لم تصلني دباسة اللحام ونظام الغاز لم يصلني بالكامل و الماكينة غير مزودة بالنظام وأنا اعتبر هذا غش واطالب بحقي كاملا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dostałem zamówienie dziś rano. Bardzo szybka dostawa. Bardzo dziękuję za waszą pracę. Polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Mam dziś zamówienie. Nie miałem czasu sprawdzić. Dzięki za szybką dostawę. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Szybka dostawa, 3 dni robocze. Żadnych instrukcji, chińskich liter na maszynie, nic nie rozumiemy. Maszyna jest bardzo słaba. Osobiście uważam, że to strata pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Podręcznik użytkownika jest w języku chińskim Proszę przysłać mi instrukcję w języku angielskim. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Dostarczone przed czasem, ale przewodnik jest w języku chińskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.99
    • US$132.81
    • US$64.20
    • US$95.99
    • US$63.99
    • US$749.99
    • US$117.89
    • US$45.99
    • US$106.66
    • US$54.99
    • US$159.38
    • US$441.20
    • US$107.04
    • US$41.57
    • US$134.36
    • US$114.99
    • US$95.99
    • US$37.53