Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Ten spawacz jest po prostu świetny. Może łatwo konkurować z markowymi maszynami, które są dziesięć razy droższe. Wyposażenie jest bujne i oprócz opisu produktu zawiera również wąż do butelki z gazem. Kupiliśmy już kilka z tych urządzeń na naszym modelowym forum budynku, wszystkie z Banggood, ponieważ domy towarowe mają bardzo dobrą cenę, a także dostarcza bezpośrednio z magazynu UE (CZ). To sprawia, że obudowy modelowe do spawania plam, łopaty koparki i wiele innych rzeczy bez wysiłku. Uwielbiam używać go na stali, ale może też robić mosiądzu i aluminium. Wykonanie spawacza jest profesjonalne, obudowy są w 100% dokładne i precyzyjne, można je wymienić do woli, wszystko pasuje wszędzie. Wnętrze i obudowa mają ołów ochronny, który jest niezbędny do regulacji europejskich. Mam dużo zabawy z nim i używać go regularnie, urządzenie jest również prawdziwą ceną.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Super urządzenie, biorąc pod uwagę, że chociaż „non plus ultra" automatów do spawania PUK z Lampert kosztuje 20x. Urządzenie ustawione, podłączone i wypróbowane, super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Idealne do kopania nierdzewnego. Możesz go używać bez argonu, bez problemu. Mieliśmy problemy z odprawą celną, a oni znów wysłali nam maszynę. Dziękujemy Banggood za ich komunikację i wsparcie. Zasługuje na 5 gwiazdek w pełni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Unpacked, the wall terminal is broke. Havn't try it yet. By far the manual is fair enough compared to other chinese products I have bought.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jakość w stosunku do ceny dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Używam go od kilku miesięcy i nie mam z nim żadnych problemów, jak na razie działa świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Ta edycja spawacza spot jest spawaczem impulsów łukowych, który używa argonu - można dostać pojemniki w małych rozmiarach, nawet 2,2 l, za jedno użycie bez uzupełniania, dość tanie. To jest ze wszystkim oprócz argonu i ma połączenie USB z tyłu. 220V wtyczka UE. Jest najlepszy w przedziale cenowym od 300 do 1200 USD $. Chiny wykonane w lepszej jakości budowy, niż można było przyzwyczajać i czeski transport! Absolutnie polecam. Weź to!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobry Produkt. Brakuje opisu dla średnic rur do podłączenia gazu. Brak odpowiedzi ze strony sprzedawcy. Dla przypomnienia, po rozpakowaniu, butelka zewnętrzna 8 mm i 6 mm urządzenie zewnętrzne. Szybka dostawa 3 dni robocze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    W porządku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo szybka dostawa. Produkt bardzo ładny i najlepsza cena. Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobry produkt i najlepsza cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 049
    • Ft195 836
    • Ft83 967
    • Ft18 074
    • Ft43 985
    • Ft28 171
    • Ft271 159
    • Ft37 779
    • Ft42 750
    • Ft18 978
    • Ft44 889
    • Ft84 358
    • Ft156 759
    • Ft222 952
    • Ft40 671
    • Ft121 297
    • Ft39 466
    • Ft10 843