Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    To bardzo miły spawacz. Na zewnątrz jest bardzo gruba blacha aluminiowa i pręt aluminiowy. Drukarki są bardzo ładne i bardzo schludne lutowane. Bardzo grube okablowanie w środku. Dostawa była bardzo dobra i szybka. Komunikacja o dostawie była idealna. Sworzeń spawalniczy ma pewną grę, ale nie wpływa to na spawanie. Nie używałem okularów spawalniczych. Spawalnicza temperówka jest taka, jak wygląda, ale działa dobrze. Nie testowałem regulatora argonu. Gazowy przekaźnik wydaje się działać, kiedy słucham klikania dźwięku solenoidu.. Z pewnością doradzam w tej kwestii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Super urządzenie, biorąc pod uwagę, że chociaż „non plus ultra" automatów do spawania PUK z Lampert kosztuje 20x. Urządzenie ustawione, podłączone i wypróbowane, super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Maszyna spawalnicza po rekordowym czasie po trzech dniach! Właśnie rozpakowałem i zrobiłem próbkę z nakrętkami ze stali nierdzewnej! Nie mamy jeszcze gazu argonowego! Super wynik spawania! top!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Chcę podziękować za możliwość posiadania mojej maszyny w moich rękach bardzo dobrze, tylko po to, aby zawęzić poszukiwania chętnych, aby zobaczyć wynik 🙏👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Ten spawacz jest po prostu świetny. Może łatwo konkurować z markowymi maszynami, które są dziesięć razy droższe. Wyposażenie jest bujne i oprócz opisu produktu zawiera również wąż do butelki z gazem. Kupiliśmy już kilka z tych urządzeń na naszym modelowym forum budynku, wszystkie z Banggood, ponieważ domy towarowe mają bardzo dobrą cenę, a także dostarcza bezpośrednio z magazynu UE (CZ). To sprawia, że obudowy modelowe do spawania plam, łopaty koparki i wiele innych rzeczy bez wysiłku. Uwielbiam używać go na stali, ale może też robić mosiądzu i aluminium. Wykonanie spawacza jest profesjonalne, obudowy są w 100% dokładne i precyzyjne, można je wymienić do woli, wszystko pasuje wszędzie. Wnętrze i obudowa mają ołów ochronny, który jest niezbędny do regulacji europejskich. Mam dużo zabawy z nim i używać go regularnie, urządzenie jest również prawdziwą ceną.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Idealne do kopania nierdzewnego. Możesz go używać bez argonu, bez problemu. Mieliśmy problemy z odprawą celną, a oni znów wysłali nam maszynę. Dziękujemy Banggood za ich komunikację i wsparcie. Zasługuje na 5 gwiazdek w pełni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Używam go od kilku miesięcy i nie mam z nim żadnych problemów, jak na razie działa świetnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Unpacked, the wall terminal is broke. Havn't try it yet. By far the manual is fair enough compared to other chinese products I have bought.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jakość w stosunku do ceny dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Otrzymałem dziś przesyłkę i jeszcze jej nie wypróbowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$80.84
    • US$15.95
    • US$189.99
    • US$11.54
    • US$32.99
    • US$51.44
    • US$53.91
    • US$25.40
    • US$18.38
    • US$39.26