Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2019

    The unit has no feet, so it rests directly on screw heads, that could scratch furniture. The ends do not have the wire fan guards, it now cut outs, of the metal box, it is my belief this restricts some of the air flow. The ozone is immediately noticeable on power up. I wish the timer had a translation on it. It has the option to rotate CCW, I believe this to be an ON state, and the timer appears to be 30 minutes. The box is stainless steel as are the case screws. The four screws holding the Ozone generators are not.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2019

    PALMEIRAS NÃO TEM MUNDIAL.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    perfection great quality very powerful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Aparelho muito bom! Já usei em minha casa e em dois carros!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    Właśnie dostałem dziś jednostkę i natychmiast ją wypróbowałem i zrobił to, co powinien. Jestem z tego zadowolony i nie wiem, jak długo to potrwa. Na dnie jednostki odsłonięte są wszystkie śruby i zestaw gumowych stóp to może być doskonały generator ozonu Bez gumowych stóp drapie podłogę lub meble

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Produkt przybył z połamanymi częściami plastikowymi podczas transportu. Artykuł nadal działa. Opakowanie musi zostać ulepszone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2019

    produto chegou amaçado, veio em uma caixa porem faltou um isopor nos cantos, mas esta funcionando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2019

    O produto chegou em boas condições, chegou MUITO ANTES DO PRAZO...em 20 dias chegou no Brasil. Estou satisfeito com a compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2017

    O produto vem embalado de forma que é muito dificil chegar inteiro, comprar e rezar para chegar inteiro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    great unit for the price. durability? I have jot used it enough to know

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36,272
    • Ft15,847
    • Ft26,820
    • Ft51,815
    • Ft12,189
    • Ft7,547
    • Ft93,269
    • Ft39,555
    • Ft14,262
    • Ft3,911
    • Ft3,838
    • Ft3,655
    • Ft5,179
    • Ft7,617
    • Ft46,328
    • Ft29,868
    • Ft7,617
    • Ft19,505