Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(836)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(836)
    • 5 Star(738)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Poleć je tym, którzy kupują od Turcji. To świetny adapter i dostałem go w 8 dni. Dobry produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chjVIP3
    DE
    12/11/2020

    Używam go do miniITX PC z płytą główną, SSD, itp. i 5A są całkiem wystarczające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Działa bardzo dobrze. Używanie go z adapterem SATA do USB 3 (1043991) z problemem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    22/10/2021

    Praca z moją ładowarką do baterii lipo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    Seller did a good job packaging and shipping item in the expected time projection. This adapter provides 12 Volts at 5Amp capacity. The barrel connector is a common size. It’s great to power LEDS lighting. This could power a small lathe or small CNC device. This is a common voltage and amperage for many electronics like PC router or disk drive. My hobby with robotic like devices also can be powered and tested with this adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2019

    Seller did a good job packaging and shipping item in the expected time projection. This adapter provides 12 Volts at 5Amp capacity. The barrel connector is a common size. It’s great to power LEDS lighting. This could power a small lathe or small CNC device. This is a common voltage and amperage for many electronics like PC router or disk drive. My hobby with robotic like devices also can be powered and tested with this adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2016

    La fuente funciona acorde con las especificaciones de la misma, y fue utilizada para probar los inductores térmicos comprados, también, y cumple con los requerimientos de los mismos, sin presentar ningún inconveniente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2018

    Great little product that I have had running in various applications for over a number of years, I use them to power my LED strip controllers as pictured. They also work well to power Arduino boards if you need to apply a non USB supply to them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    Bien reçu en bon état. Fonctionne correctement. Cable alimentation format Europe, Mais un peu court.Emballage très léger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 162
    • Ft3 768
    • Ft3 698
    • Ft5 178
    • Ft4 806
    • Ft1 599
    • Ft3 698
    • Ft23 709
    • Ft1 919
    • Ft2 906
    • Ft2 358
    • Ft638
    • Ft1 243
    • Ft4 438
    • Ft2 560
    • Ft2 958
    • Ft1 471
    • Ft2 586