Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Artykuł otrzymał i najwyraźniej wszystko działa, wybrałem model europejski. Bardzo spodobała mi się cena tego artykułu, ale jak widać na zdjęciach, które zrobiłem i tych, które do nich dołączyłem, nie pasuje do tego artykułu, Widać to na braku cylindrycznego filtra tłumiącego, który pojawia się na zdjęciach Banggood, ale nie w artykule, który otrzymałem, jak widać na zdjęciach na żywo. Nie wiem, czy będzie to miało jakikolwiek wpływ na jego właściwe użycie. Wszystko inne jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2014

    Transformer to 12 volts with a standard 12 volt male plug in the uitput. input voltage can be anything between 100v-240v. The transformer is solidly built and is more compact than I had expected. At 3A/36 watts it is strong enough to power a single 5 meter LED strip (usually 24 watts). If you want to power more than one strip, you will need a larger transformer. The adapter is shipped with a single standard power plug for your region and NOT a whole assortment as the pictures in the description might lead you to think. the model shipped may vary slightly. The one I received is slightly different from the models depicted In any case a good item an worth buying

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (10 dni kalendarzowych od zamówienia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2014

    Нормальный рабочий блок питания. Использовал для подключения сведодиодных лент (3 штуки) SKU088866 на освежение кухонной зоны. Взял с запасом по мощности, возможно добавлю еще одну ленту.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2014

    très bon produit pour les ruban led de couleur ou blanche En acheté souvent. je le conseille

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2013

    This was the second Power Supply Adapter I ordered and they work very well, perfect for LED Strip and many other things.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Leider deutscher und nicht Schweizer Stecker. Sonsts alles top👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Parfait mais ne va pas avec Digoo DG-XME 4 8 12CH 1080P HDMI P2P Standalone. Ne convient pas pour l'alimenter il se branche mais c'est tout ! Heureusement j'en avait un autre, je les ai échangé et sa marche !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2015

    Bom aspecto. O led piloto acende quando em carga. Testei com o multimetro e realmente trabalha a 36W como anunciado. Veremos como se porta com o tempo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$8.07
    • US$12.14
    • US$15.00
    • US$13.73
    • US$13.85
    • US$6.46
    • US$9.23
    • US$6.29
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$6.26
    • US$8.08
    • US$11.31
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$13.57