Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2017

    Happy with it. It works great. I use it on my feet nails because they are relatively thik and tend to curve. The machine input is 9V. May be it would have been more powerful with 12V but realy it works good as it is for me I recommend thank you BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Muito bom produto, chegou em 5 dias em 20 dias recebi o produto... ótima qualidade para serviços pequenos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    Güzel kullanışlı bir ürün.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2017

    O aparelho funciona , mas o fonte veio estragada, sinto dizer a verdade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    this is what im looking for thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Doskonała jakość 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    Для шліфування та полірування підходить. Потужність двигуна маленька, для свердління отворів необхідно повільно без зусиль натискати на деталь. Маленька вібрація і трішки нагрівається при роботі.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Включил - работает. Мощность слабовата, но для мелких работ, в том числе сверления микросвёрлами вполне подойдет. Комплектный кит не использовал - у меня есть старые запасы ещё от дремеля.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2017

    Tiene la potencia y el tamaño ideal para mi hobby el aeromodelismo estático, devasta y pule de manera suave por sus bajas revoluciones ya que con un Dremel es difícil por su sobrada potencia. Gracias Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 886
    • Ft7 338
    • Ft11 886
    • Ft9 788
    • Ft16 648
    • Ft8 353
    • Ft14 332
    • Ft4 871
    • Ft17 798
    • Ft4 235
    • Ft13 923
    • Ft10 896
    • Ft17 162
    • Ft29 944
    • Ft41 624
    • Ft9 776
    • Ft26 221
    • Ft3 236