Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2022

    .. Przyszedł wystarczająco szybko i bez uszkodzeń!!! .. Ze względu na dobre opakowanie!!! .. Bardzo dobry produkt za jego pieniądze! ... Czysty głośnik i dobry odbiór... ..Gps szybko i łatwo zamyka... ...ekran jest kolorowy i czytelny w słońcu!! ..moc przy około 6W... Ale nie obchodzi mnie to aż tak bardzo... Mam sposób, by je wychować tak łatwo, jak chcę... ... Wszystko zgodnie z opisem produktu. ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    To dobre radio za tę cenę Przezroczysty dźwięk lepszy niż Baofeng uv-5r Może być programowalny za pomocą kabla Baofeng

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Spójrz na zdjęcia w opisie, ostatnim zdjęciem jest radio, które otrzymasz. Wystawa jest zupełnie inna. Poza tym to dobre radio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ładnie za te pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Produkt jest dobrze zapakowany. Jeszcze nie spróbowałem. Po przetestowaniu dokonamy przeglądu ponownie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Egzekucja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Przybył w samą porę, dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    To dobrze, ale obraz pokazuje inne menu, nawet ze skalą graficzną, niż to, co przychodzi, Moc też nie jest 10watt, ale liczyłem na to, w Chinach, producent zawsze wyolbrzymia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Świetnie, szybko podrzuć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Jak powiedzieli inni recenzenci, instrukcja w pudełku nie jest tym, który otrzymałem. To znaczy, że programuje (rodzaj) jak przeciętny BaoFeng. Moc wyjściowa wynosiła 4,67 watów, a SWR wynosił 1.01 na 146,77 MHz. Naprawdę podoba mi się ten GPS! Bardzo dokładne tutaj, w południowej Florydzie, a GPS przełącza się na zachodnią długość. Początkowo namierzenie satelitów trwało około pół minuty, ale potem było naprawdę szybkie. O dziwo w instrukcji nie było strony „specs". Na etykiecie baterii jest napisane 8800 mAh, prawdopodobnie 2800 mAh. Początkowo naładowanie baterii trwało nieco ponad godzinę. Trafić lokalny dwumetrowy powtarzacz, który jest 4,5 mili bez problemu z wewnątrz domu i jeden, który jest 10 mil od miejsca, gdy stoi na zewnątrz. Wyjście audio radia jest dobre, a głośność nieco ponad połowę, można usłyszeć w umiarkowanie hałaśliwym otoczeniu. Poza błędną instrukcją obsługi, jak dotąd radio działało dobrze. Dałem mu 4 gwiazdki tylko dlatego, że nie mogłem przetestować pełnej funkcjonalności wszystkich 52 pozycji menu, jak tylko opisano 32 . (a niektóre z tych opisów menu nie odpowiadały temu, co widziałem na wyświetlaczu w radiu)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$56.99
    • US$61.20
    • US$84.99
    • US$38.99
    • US$40.99
    • US$68.13
    • US$32.33
    • US$26.55
    • US$23.09
    • US$64.39
    • US$25.40
    • US$54.27
    • US$33.48
    • US$49.65
    • US$75.06
    • US$32.29
    • US$22.90