Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Poza osłoną Nvidii, to jedno z najlepszych androidów, jakie kiedykolwiek przyniosłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Cześć, staram się to założyć, że działa dobrze i jest bardzo dobrej jakości Przyszedł w oryginalnym pudełku. Dzięki Banggood. Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku. Eliasz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Pudełko działało przez kilka dni, ale potem się zawaliło, sprzedawca nie był w stanie wysłać mi firmware, więc kupiłem go gdzie indziej i teraz pięknie działa. Towary z CN do Republiki Czeskiej przez priorytety UE w ciągu 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    To jeden z najlepszych androidowych seriali! W porządku, androidzie, 💕👍🏆💎🤟👑⭐💪✨💯🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Fast delivery great box cant fault it. Defo buy again & if your looking for great streaming device buy this box for its value cant beat it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Doskonała rzecz dostarczona do IK w 7 dni. Zalecane. Android Box łatwy do ustawienia i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu i sprzedającego, istnieje również wiele dodatkowych aplikacji zainstalowanych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Szybka dostawa, dobre opakowanie oraz jasny i uporządkowany proces i produkt spełnia moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Excellent service and speed of delivery. I will definitely use this service again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Nagyon jó kis eszköz. Sokmindent tud.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,093
    • Ft21,943
    • Ft11,275
    • Ft28,344
    • Ft11,275
    • Ft14,018
    • Ft10,665
    • Ft15,237
    • Ft15,542
    • Ft17,371