Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    Jestem zadowolony z tv box, w projekt lubię i oświetlenie LED jest w porządku, porty przynosi są dobre, a interfejs już jest prosty i łatwy do zrozumienia, w Meksyku nie płacą żadnych ceł i mam go podłączony do mojego projektor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dobry sprzęt, mam go już z wykorzystaniem ponad tydzień, mogę zobaczyć prawie wszystko, ale z powodu certyfikacji Google nie widzę movistar grać - Peu, w ogóle bardzo dobry sprzęt. Dziękuję, Banggoood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Witam, jak mogę Anschlisen?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo dobry andriod tv box, gładki i bardzo szybki, a także bardzo dobry wifi i bluetooth działa... Zadowolony z tego produktu i wartości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Mój oreder dziś przyszedł, thx Bangood! Przedmiot działa tak dobrze! najlepszy szacunek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Nie można pobrać iptv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Absolutnie top box. Miałem A95X F3, który jest nowszą wersją. Gładkie, szybkie i imponujące UI. Zdobyłem aktualizacje OTA odblokowują większość pudeł. Zdecydowanie polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Urządzenie z bardzo niską ceną w porównaniu z innymi witrynami. Ale czas dostawy zajmuje dużo czasu. Moje pudełko nie jest koloru, który jest pokazany na obrazku. Chociaż produkt jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Doskonały Banggood dostarczył Mecool KM6, ponieważ nie jest to akcje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    product received and working very well, but package was opened and not in good condition..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$43.99
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$37.99
    • US$55.99
    • US$47.99
    • US$54.99
    • US$98.99
    • US$54.99