Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Podziękowania dla Banggood za tak szybką wysyłkę A95X F3 jest całkiem dobra Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Świetny streamer, działa dobrze, wifi jest mocny play dobrze 1080, łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Produkt jest doskonałym przyjacielem. Wizualnie, sprzęt, szybkość. Powiedziałbym, że to najlepsze ze wszystkich pudełek telewizyjnych, jakich używałem. Przybył do Izmiru w 44 dni. Nie ma kłopotów. Przyjaciele, którzy wezmą to bez zastanowienia. Dziękuję, Bangood ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo zadowolony z tego pudełka. Posiada bardzo szybki procesor i mnóstwo RAM do wielozadaniowości. YouTube, Netflix, Kodi i Google Play Store działają bez zarzutu. Żadnych problemów z ogrzewaniem. W tej chwili to jeden z najlepszych wyborów. Poza tym, jego wygląd jest niesamowity. Ponadto obsługuje wiele połączeń. Szybkie ładowanie aplikacji. Nie miałem do czynienia z żadnymi problemami. Polecam ten produkt każdemu. Kup to bez żalu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Zareagował żwawo. Gra w Pradawnych TV bez rąbania i ścielenia. Do lepszej pracy trzeba dostać klawiaturę lub blokadę powietrza. WIELKI MIUS - nie ma instrukcji. Wszystko musi być wyszukiwane w Internecie. Ale dla samego pudełka telewizyjnego - 5*.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Dostałem w 30 dni, moją paczkę z RPA, działa mi dobrze, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Netfilix sd odtwarzanie zewnętrznych urządzeń 4×4 bez ciepła skurczowego 25 tl podatek od gumy zaleca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Urządzenie przybyło w 14 dni 25,18 tl podatek Polecam ubezpieczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Produkt jest bardzo ładny i stylowy bez żadnych problemów. Przyszło tak, jak chciałem. Zleciłem Turcję/Ból. To trwa średnio 28 dni. Kazali mi czekać w Stambule 11 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$138.59
    • US$62.36
    • US$84.99
    • US$47.99
    • US$31.99
    • US$43.88
    • US$54.99
    • US$42.99
    • US$34.64
    • US$66.99
    • US$62.99
    • US$39.26
    • US$39.26
    • US$248.39
    • US$49.65
    • US$42.72
    • US$28.99
    • US$35.99