Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2022

    To jest gteat media box. Pudełko działa dobrze i szybko, ma doskonały sprzęt, który jest moim priorytetem. To urządzenie jest szybkie, wszystkie aplikacje są dostępne ze sklepu Play, nie ma problemu z Kodi. Rozruch urządzenia jest szybki, nie musisz długo czekać, aż zacznie działać. Nie ma problemu z konfiguracją wifi i korzystaniem z kabla sieciowego. Zwykle oglądam filmy z Kodi i oglądam gry z Twitch. Nie ma problemu, żeby to zrobić. Prędkość Wifi i zasięg bluetooth jest o wiele lepszy niż moje stare pudełko. Prime wideo i Netflix działa, ale tylko w rozdzielczości 540p. Jedyną wadą jest to, że nie można dostosować ustawień ekranu, takich jak rozmiar czcionki, czcionka, rozmiar jasności ekranu itp. Wyświetla opcje regulacji rozmiaru wychodzące. Wydajność nie jest najlepsza, ale jest w porządku dla użytkowników domowych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Świetny produkt .. łatwy w użyciu Dostawa jest bardzo szybka, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Nie ma problemu, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo dobra wydajność Android TV Box dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Produkt przybył kilka dni temu. Muszę powiedzieć, że jest bardzo dobrze zrobiony. Ustawienie go było bardzo proste. Interfejs był bardzo łatwy w obsłudze i zaskakująco bardzo szybki do zmiany między aplikacjami. Solidna konstrukcja i piękny design. Polecam go każdemu, kto chce lepszego telewizora z systemem Android, który jest po prostu idealny i stylowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Good product in relation quality / price. Android 11 and 64 GB of memory are appreciable. Remote control a bit too basic and a bit tedious to use but does the job. A QWERTY keyboard with mouse pad is nice to add (pb with AZERTY keyboard, not recognized correctly).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    W porządku, to jest warte swojej ceny. Na pierwszy rzut oka rozgrzewa się bardziej niż się spodziewaliśmy. Zobaczmy, co się stanie latem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Nie miałem jeszcze czasu, żeby spróbować, ale misja była szybka! Dostał się w jego ręce w sześć dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Ale mój IPTV nadal zamraża 1sek co 15sek, ale to nie tvbox robi to. To mój dostawca IPTV, wypróbowuję nowy i jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Super produkt Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$28.99
    • US$37.99
    • US$55.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$47.99
    • US$54.99
    • US$27.99
    • US$123.99