Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(24)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Otrzymał jednak obiekt nieuszkodzony w swoim opakowaniu Nie mogę skonfigurować Nie wiem, czy ma jakieś wady lub nie rozumiem angielskiego tłumaczenia

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Podręcznik jest trudny do zrozumienia, a wideo YouTube pomogło mi to ustawić. Mailer został lekko zmiażdżony, ale nie uszkodził jednostki. Przybyli dość szybko, podoba mi się śledzenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Bardzo dobry dostał mój Szybki 👍🏿🇬🇧🇬🇧

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybył w idealnym porządku i w wyznaczonym czasie. Wielkie dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    W końcu mam kamerę, ale zamówiłem czarną, 😳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Aplikacja, której potrzebujesz w sklepie Google Play, nazywa się HDWiCamPro, a jej twórcą jest Yuhu Sun. Jedyną dokumentacją jest mały arkusz instruktażowy w pudełku z aparatem. Nic na stronie Banggood i nic na stronie dewelopera aplikacji nie wyjaśnia funkcji przycisku Tryb. Byłem w stanie połączyć się z kamerą, gdy zmieniłem połączenie z telefonami na sygnał wyświetlany przez kamerę za pomocą oprogramowania dostarczonego przez yuhu Sun, a stamtąd byłem w stanie dostać się do ustawień aplikacji i przełączyć wifi do sieci domowej. Dowiedziałem się, naciskając przycisk Mode, że wrócił do sygnału wifi wysłane ponownie z kamery i nie zapisał mojego domowego hasła do wifi. Musiałem wpisać go ponownie, aby podłączyć go z powrotem do domowego wifi. Nie byłem w stanie uzyskać obrazu po zmroku, nawet gdy włączono tę funkcję z wewnątrz oprogramowania. Rozebrałem aparat i szybko zdałem sobie sprawę, że w środku nie ma diod podczerwieni, jak w opisie tego aparatu Banggooda. Albo to inny aparat wysłany przez pomyłkę, albo fałszywie reklamuje się jako noktowizor. Przetestowałem kamerę przy użyciu zewnętrznego źródła światła podczerwonego i kamera jest w stanie oglądać światło podczerwone. Jestem pewien, że gdyby miał diody LED żywotność baterii byłaby jeszcze krótsza, a kamera prawie na pewno potrzebowałaby zewnętrznego źródła zasilania do dłuższego użytkowania w nocy. Żywotność baterii jest krótka, a magnes jest bardzo słaby. Jest to kamera, która jest przydatna do podłączenia do tyłu samochodu, aby zobaczyć podczas tworzenia kopii zapasowych do przyczepy lub innych krótkich aplikacji. Jeśli chcesz długoterminowo korzystać z niego, musisz albo podłączyć go do zasilacza lub podłączyć do zasilacza. Dla tych, którzy chcą zobaczyć na swoim komputerze z systemem Windows, zainstalowałem program o nazwie Blue Stacks, który pozwala uruchomić aplikacje na Androida w systemie Windows.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Brak możliwości wykonania produktu przyszedł inne opakowanie brak uchwytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    !!! zamówiłem czarny A9 4K, biały HD skończył się!. Przepłacam niepotrzebnie, mogę zamówić HD prosto - taniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Nie otrzymałem tego, co powiedziałem. Ale to, co otrzymałem, nie może być powiązane. Nie jestem zadowolony z rozkazu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Jako 1 oni przysłali mi te same problemy nie działa noktowizory. 2 produkty, które włożę do szuflady. Nie polecam produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 198
    • Ft7 664
    • Ft14 947
    • Ft9 158
    • Ft8 295
    • Ft36 260
    • Ft22 233
    • Ft28 749
    • Ft21 088
    • Ft79 661
    • Ft23 766
    • Ft38 169
    • Ft13 274
    • Ft14 934
    • Ft11 946
    • Ft8 813
    • Ft61 072
    • Ft5 723