Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(931)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(931)
    • 5 Star(851)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Testowane i pracujące.. Używany z wifi przez Androida. I super.. Może małe opóźnienie w odpowiedzi.. Ale jest zrozumiałe.. O co można zapytać, kiedy 25 klatek... W iOS jest lepiej... Jest opcja HD.. Może w androidzie też, ale jeszcze nie znaleziono... W każdym razie... dobra walizka transportowa... I praca.. Bateria: 1 godzina. PL: Testowane.. I praca.. Używany z wifi przez Android. I łał. Może małe opóźnienie w odpowiedzi... Ale to zrozumiałe... Czego można się spodziewać, gdy będzie 25 klatek... W iOS jest lepiej... Jest opcja HD... Może też na Androidzie, ale jeszcze go nie znalazłem... Dobra skrzynia transportowa... i bieganie... Bateria: 1 godzina Dla oprogramowania PC.. Szuka IPCMultiViewSetup.msi lub jakiegokolwiek IP CAM.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przybył po 50 dniach do wnętrza Goiás. Super kompaktowy, lekki aparat z wewnętrzną baterią i dobrej jakości obraz (720p). Z zintegrowanym wifi Nie jest potrzebny router na krótkich dystansach, łączy się prosto z komórką w aplikacji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Kamera wygląda dobrze, jest większa niż zdjęcia na stronie. Aplikacja V380 nie działała dla mnie z tym aparatem, tylko aplikacja, która jest opisana w instrukcji.Dołączona jest z dwoma kablami w pakiecie (jeden z nich może być używany jako podstawka) i bez zasilania.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Nie szkodzi. Jakość obrazu jest niedoskonała, ale spełnia swoje zadanie. Noktowizor działa ok, jeśli ustawisz go w pobliżu miejsca, w którym chcesz, aby był widziany. Jest to przydatne z dzieckiem na razie, ale może być w innych sytuacjach, jak również ze względu na styl i akcesoria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Pakiet aparatu dobrze zrobiony, wewnątrz są wszystkie jego akcesoria, maleńkie w pełnym hd Możesz umieścić go w dowolnym miejscu, ponieważ jest bardzo mały, doskonale działa z jego aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Żałuję tylko, że nie kupiłem więcej takich! Fantastyczny mały aparat, łatwy do ustawienia w telefonie i doskonały UX. Posiada nawet mikrofon, dzięki czemu można dostroić do pokoju, w którym jest zainstalowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    O hodne vacsie ako su ilustracne obrazky. Funkcnost a obraz este neotestovany. Spracovanie a material je ok.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Doskonała kamerka internetowa jasne kolory, kompletny sprzęt również z magnetyczną obsługą. Łatwy montaż Wi-Fi. Szybka wysyłka

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Nie tak mały, jak wygląda, ale wydaje się mieć jakość. Nie towarzyszy z kartą pamięci, ale działa na półelastycznie podpora usb/kabel.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Bardzo mi się podobała, łatwa do ustawienia i łatwa w użyciu...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,862
    • Ft11,282
    • Ft12,432
    • Ft8,391
    • Ft7,520
    • Ft6,215
    • Ft27,977
    • Ft13,334
    • Ft12,650
    • Ft8,702
    • Ft10,256
    • Ft5,593
    • Ft16,785
    • Ft11,966
    • Ft8,391
    • Ft11,966
    • Ft10,461
    • Ft2,329