Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Bardzo, bardzo miło, dziękuję ☺️☺️☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Jeden z najlepszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Pięknie zaprojektowany, dobrze pakowany produkt wysokiej jakości. Musi mieć własną kartę pamięci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Die Kamera ist wirklich gut für diesen günstigen Preis. Die Bildqualität ist recht ordentlich. Der Ton ist etwas leise, aber trotzdem okay. Allerdings, wenn man das Objektiv um 180° dreht steht das Bild auf dem Kopf. Ich denke mal, dass das nicht so richtig sein soll, weshalb ich einen Stern abziehe. Sonst bin ich nach den ersten Tests zufrieden. Wer eine kleine sehr günstige Kamera sucht, die trotzdem recht gute Aufnahmen macht, der ist hiermit gut bedient 🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Prace ogólne zgodnie z specyfikacją. Używana 64 GB klasy 10 karta mikro SD SanDisk. Uwaga kamera wideo automatycznie formatuje kartę Micro SD do formatu plików FAT32. Pobierz dane przed użyciem karty micro SD w aparacie. Maksymalny rozmiar wideo nie przekroczy 4 GB. Tylko minusy to bardzo złe nagranie w ciemności. Z IR LED włączony, będzie to tylko czarno-biały Video Capture. Port do ładowania Micro USB musi być obsługiwany ostrożnie, ponieważ podany kabel Micro USB nie pasuje łatwo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Prawie półtora miesiąca czekania jest wystarczająco stresujące, aby powiedzieć, że zapomniałem, zawsze zmieniając datę dostawy i ani jednej informacji. Nawet nie zobaczę, czy to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Zaskoczony, jak dobre to jest! Krystalicznie czysty film, miałem go na sobie, żeby przylecieć do miasta, wróciłem i obejrzałem kilka godzin tego, co właśnie zrobiłem! Smutne wiem, ale hej, chodzi mi o to, że dla pieniędzy okradamy ich A1kit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Pełne HD i dobry dźwięk. Dziwna kolorymetria z powodu filtra podczerwieni, ale nic dramatycznego. Przełącza na czarno-białe, gdy włączy się oświetlenie podczerwone. Dobry bitrate i 30 fps ramrate. 64 GB rozpoznane, a prawdopodobnie również 128 GB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    good product. delivery is earlier than expected date declaired by the courior.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Ok, to mi się podoba, działa tak jak powinno. Świetne w słabym świetle. Obrotowa głowa jest fajna. Ładny, szeroki kąt widzenia. Świetny rozmiar, świetna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$49.99
    • US$12.99
    • US$28.88
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$16.99
    • US$33.33
    • US$25.29