Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    Doskonała wysyłka i czas jest szybki, produkt jak na zdjęciach i jak opisano, próbowałem go i działa normalnie, muszę spróbować go na próbach i koncertach, aby zobaczyć, jak długo trwa akumulator, czas ładowania jeszcze nie wiem, ale umieszcza w specyfikacji 2 godziny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Naprawdę podoba mi się za takie pieniądze. To działa perfekcyjnie. Gitara basowa - używam jej między kartami dźwiękowymi w pokoju, więc nie musisz mieć do czynienia z kablem. To jest całkowicie dobre z dźwiękiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Bezprzewodowy zestaw działa dobrze. Opakowanie było świetne i wysyłka dość szybko. Jakość dźwięku jest wystarczająca do ćwiczeń. Zasięg jest dobry, ale trochę bardziej syczy niż podczas korzystania z kabla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Doskonały produkt. poniżej 15 mt. Jest identyczny jak kabel. że Banggood jest alternatywą dla Aliexpress jQuery111307314294231882_163785880198?? Myślę, że so!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wow, to było warte 4 tygodniowe czekanie na dostawę! W te święta jestem nad Księżycem. Do mojego biurka, bez kabli, z daleka Mogę grać na mojej gitarze basowej i 6 strunowej W wzmacniacze, mogę również - moje instrumenty grać Tak, w sposób bardziej wyluzowany. Świetna jakość, niska cena, system bezprzewodowy. Odbiornik i nadajnik są dobrze oznakowane i mają przyzwoite złote płyty 1/4 cala Jacks W zestawie jest USB do 2 Micro USB, kabel ładowania, dzięki czemu Rx i Tx mogą być ładowane razem, z jednego gniazda USB. Są dobre wskaźniki ładowania led na urządzeniach.Tx (i Rx są około 95mmx38mx10mm. Nie jestem pewien, czy Tx Jack trafi do gniazda gitarowego, ale będzie pasował do koloru, który mam. Działają więc świetnie, bardzo przydatne i świetne. Jestem taka szczęśliwa! Tak, kupiłem dwa zestawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Transceivery działają idealnie. Żadnego hałasu, tylko realistyczna reprodukcja dźwięku. Ten transceiver będzie również transmitował głos z mikrofonu. Wystarczy użyć adaptera, który jest łatwo dostępny w lokalnym sklepie muzycznym. Rodzaj adaptera, którego potrzebujesz, zależy od używanego mikrofonu. Przechodzę na przemian za pomocą kabla i nadajnika i nie słyszę żadnej różnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Te transceivery są w porządku. Zamówiłem kilka z nich. Niektóre z nich wydają głośny trzask podczas transmisji. Myślę, że jednostki są wadliwe. Jednak ponieważ tak trudno jest zwrócić towar, po prostu go akceptuję. Cena jest właściwa. Więc pozbywam się jednostek, które nie działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Great seller.Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Łatwy w użyciu. działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$10.49
    • US$27.99
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$2.99
    • US$26.99
    • US$40.43