Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Mysz jest dobrze, że na początku miałem problemy z podwójnym kliknięciem, ale po obejrzeniu trochę lepiej oprogramowania, zdałem sobie sprawę, że masz rdzeni, a drugi jest tym, który aktywuje podwójne kliknięcie, po tym, że mam około 20 cps dragclick. Jedną rzeczą, którą naprawdę myślę, że można poprawić, jest to, że samo oprogramowanie nie zawiera tutoriali na temat tego, jak używać, a jedynym sposobem, aby wiedzieć, jak używać, jest nawet mieszając. To jest mysz ma tylko aktywować rdzeń dwa w tym celu, ma LED wybory, jak dotąd nie miały problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Najlepiej zaprojektowana mysz. Ale przeciągnij kliknięcie nie jest możliwe. Jeśli kupujesz go dla przeciągnij kliknij, nie kupuj tej myszy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Pakiet był pół otwarty, a mysz ledwie kliknęła, nie wspominając o tym, że ma 0,2 ms debounce Nie mogłem nawet przeciągnąć kliknąć 10, więc jeśli chcesz kupić tę mysz do drag kliknięcia lub gry w ogóle będziesz bardzo rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    To naprawdę miła i szybka mysz. Nie mogłem dowiedzieć się, jak zmienić koło przewijania prowadzone i z tyłu w tym samym czasie, ale poza tym mysz jest miła. To działa dobrze. Bardzo satysfakcjonujące kliknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie przeciąga kliknięcia i nie możesz uzyskać wysokie CPS, Mysz, mój YouTube jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Mój nie kliknął ani nie przeciągnął, dlatego go kupiłem. Mam oprogramowanie z 1 debounce i to nic nie zmieniło. Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego to?

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    To dobra mysz, dobra dla strzelców i minecrafta, tylko zmienić czas debulacji i zmienić na rdzeń 1, więc nie masz tych makra jest bardzo dobra dla Boga Briding i trzeba było 1 słabe, żeby dostać się do domu to rzeczywiście przyszło zanim mi powiedział! 5/5

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ta myszka jest bardzo dobra dla graczy Minecraft szuka słodkiego kliknięcia. Przesyłka z Ameryki z Australii trwała 3,5 tygodnia. Jeśli w pośpiechu po mysz, zamów ją od Amazonki. Ogólnie przyzwoita myszka i czekam na wykorzystanie tego więcej.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Naprawdę idealny dla ludzi szukających go dla smoka kliknięcia, jeśli chcesz być nauczycielem sugeruję wziąć go.Przybyło w około 5 dni i bez żadnych problemów, doskonały 👍

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Mysz działa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$39.99
    • US$7.99
    • US$38.99
    • US$11.99
    • US$16.99
    • US$7.99
    • US$27.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$16.99
    • US$41.99
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$94.99