Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    To dobra mysz, dobra dla strzelców i minecrafta, tylko zmienić czas debulacji i zmienić na rdzeń 1, więc nie masz tych makra jest bardzo dobra dla Boga Briding i trzeba było 1 słabe, żeby dostać się do domu to rzeczywiście przyszło zanim mi powiedział! 5/5

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ta myszka jest bardzo dobra dla graczy Minecraft szuka słodkiego kliknięcia. Przesyłka z Ameryki z Australii trwała 3,5 tygodnia. Jeśli w pośpiechu po mysz, zamów ją od Amazonki. Ogólnie przyzwoita myszka i czekam na wykorzystanie tego więcej.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Najlepiej zaprojektowana mysz. Ale przeciągnij kliknięcie nie jest możliwe. Jeśli kupujesz go dla przeciągnij kliknij, nie kupuj tej myszy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Naprawdę idealny dla ludzi szukających go dla smoka kliknięcia, jeśli chcesz być nauczycielem sugeruję wziąć go.Przybyło w około 5 dni i bez żadnych problemów, doskonały 👍

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Mysz działa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Funciona muy bien. Al principio hay que desgastarlo un poco para que funcione el drag click bien Ha tardado poco tiempo en llegar. Muy contento. Gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Zajęło mi to miesiąc, nienaruszona. Jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj, ponieważ wiem, że wiele osób tutaj będzie nastolatków, którzy są gotowi kupić produkt (mam 16 lat tak) Zapytaj mnie tutaj lub jeśli chcesz szybszej odpowiedzi, Zapytaj mnie na Instagramie, a moja nazwa to @jaewon._lee

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    To naprawdę miła i szybka mysz. Nie mogłem dowiedzieć się, jak zmienić koło przewijania prowadzone i z tyłu w tym samym czasie, ale poza tym mysz jest miła. To działa dobrze. Bardzo satysfakcjonujące kliknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    efsane ama sadece kutusu ve altı çince

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    To dobra mysz do klikania, skrzynka jest uszkodzona. Ale mysz jest w dobrym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 632
    • Ft19 008
    • Ft19 008
    • Ft16 790
    • Ft19 008
    • Ft18 374
    • Ft20 275
    • Ft25 028
    • Ft21 543
    • Ft5 120