Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(338)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Przybywa szybko, dobrze zapakowana i zabezpieczona w pudełku. Robi dokładnie to, co obiecuje, ale uważam, że niektóre zdjęcia są trochę przesadzone. Nieznacznie przytłoczony maksymalną jasnością. Załączony pakiet pokazowy zdjęć, ustawienia niskiej/średniej/wysokiej jasności z załączonym podręcznikiem pod standardowym papierem kopiującym A4 80gr.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Traduction de texte Texte source 909 / 5000 Résultats de traduction this viewer is very practical for barely 3mm thickness and 3 panel lighting intensities. I often use electronic diagrams that I have to visualize in reverse (by transparency) to finally assemble the components on a pre-punched card with solder pads on the solder side. Trying to assemble the components without going through the inverted diagram causes significant errors and proportional to the complexity of the model by eye and mental fatigue to return the image in the head! From reception and reproduction by transparency, three diagrams were transposed on the printed circuits and without error of inversion of the components ... it is grandiose. I only regret not having bought it before ... My previous model was 5cm thick because equipped with CFL lamps, these 5 cm had the uncomfortable breaking the wrist after a few minutes of tracing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jak zdjęcia i opisy. Dobre dla dzieci, które uwielbiają malować i tonąć. Jest z kablem micro USB bez adaptera prądu przemiennego.3 różne poziomy światła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Очень полезная вещь для меня, как художника. Очень качественная, лёгкая, простая в работе, имеет 3 режима освещения. Пришла аккуратно упакованный, без дефектов. Я очень доволен. Рекомендую! :) Спасибо производителю и продавцу!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Kopiarka przybyła z kokardą w środku (pomimo tego, że jest dobrze zapakowany), ale działa świetnie (Mam tendencję do nas wyższe z 3 ustawień i może być bardzo przenośny podczas pracy z banku baterii). Jest bardzo przenośny w porównaniu do tradycyjnej lampki. Kopiarka może być również pomocna dla kołder projektujących kształty i wzory do pikowania, jak również do rysowania. Jak widać na obrazkach, pomimo zagniecenia pudełka, podkładka została nieuszkodzona. Końcowy obraz pokazuje sprawę siedzącą na podkładce kopiującej, po przesiadce przez kilka dni, podkładka jest teraz dość prosta. Kopiarka musi być używana na płaskiej, solidnej powierzchni lub używana na schowek itp. ze względu na swoją cienka, lekką strukturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Przyszedł szybko, i coś się świeci, ale nie tak jasno, jak sugerują zdjęcia marketingowe. Między źródłem światła a górną powierzchnią znajduje się czarna siatka, która blokuje wiele światła, o których żadne ze zdjęć przedmiotu lub opisu nie wspomina tak, jak opisano. Nie ma zastosowania w celu, w którym go kupiłem (płaskie źródło astrofotografii) zdjęcia poniżej są na najjaśniejszej scenerii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, przyzwoicie spakowana. Wysokiej jakości produkt, trzy stopnie światła. 非常快速的交货,体面的包装。 优质产品,三度背光。 谢谢。 Całkiem szybka, przyzwoita robota. Szybkie wsparcie, łatwe oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wydaje się ok. Nie całkiem nawet lekkie na całej tablicy, ale przydatne do prostej pracy. Delikatny przedmiot, to cud, że przyszedł do mojego domu bez złamania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    W chwili, gdy otworzyłem pudełko, byłem zrozpaczony! Znowu skaleczyłem się w palec, kiedy upewniałem się, że pęka!!! Brak odpowiedzi, nawet jeśli skontaktuję się z tobą, aby wymienić to i znów rozpacz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo miły i przydatny.... Kupię większy. Trzy lekkie natężenie, absolutnie płaski projekt, a zatem sprzyja większemu arkuszowi. Przybyli w twardej skrzyni, z filmem. Absolutnie usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 018
    • Ft6 090
    • Ft3 957
    • Ft4 841
    • Ft5 694
    • Ft3 924
    • Ft2 233
    • Ft3 247
    • Ft3 043
    • Ft3 957