Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Otrzymałem produkt na szczęście po długim oczekiwaniu, ponieważ produkt nie był obecny i jest teraz w zakładzie produkcyjnym i Wire jest bardzo wygodny ١٤٠ cm, średnica urządzenia ١٢ cm, i jest zabezpieczenie od dołu, jak klucz. Urządzenie działa tylko wtedy, gdy nałożysz na niego ciężar i nie ma ostrzeżenia, aby nie kłaść ręki na grzejniku. Uważaj na tych z dziećmi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    ótimo produto, chegou muito bem embalado, e funcionando normalmente. Realmente o círculo central do produto esquenta bastante, o suficiente para manter a temperatura do líquido elevada, ao mesmo tempo se você manter o dedo por mais de alguns segundos, encostando na superfície você irá queimar os dedos. Moro no Rio grande do Sul, no Brasil, e o produto levou 6 dias para chegar em Curitiba, e mais 10 dias para chegar até minha cidade. levou mais tempo a entrega pelos correios do que para chegar no Brasil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Witam dzisiaj dotarł do mnie podgrzewacz filiżanek przybył dobrze i szybko....se Idź dobrze i trzymaj kawę w ciepłe dni... dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Utrzymuje temperaturę w kubku. Nie licz na wysokie ciepło, to tylko 18W mocy. Możesz ogrzać dłonie w mroźnej zimie:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    To bardzo wygodne. Świetnie dla każdego, kto użył dużej filiżanki do picia. Idealny rozmiar, stylowy design. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Nie sądziłem, że to będzie tak piękne ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Na pewno bardzo dobry produkt, ale nie otrzymałem amerykańskiej wersji w 120v, jak wspomniano w opisie. Więc mogę tylko Nie próbuj, 🤷🏻♂ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny produkt zgodnie z opisem 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Jest dobry i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 342
    • Ft6 368
    • Ft2 545
    • Ft10 780
    • Ft2 940
    • Ft4 412
    • Ft2 940
    • Ft4 412
    • Ft1 271
    • Ft4 775
    • Ft4 966
    • Ft6 620
    • Ft2 571
    • Ft17 288
    • Ft9 194
    • Ft9 888
    • Ft4 049
    • Ft4 412