Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2020

    Wspaniałe anteny, wykonane bardzo dobrze. Zrobiłem test z lewym polaryzacją. Przetestuję. Produkt jest świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Great production vtx. still in the process of installation. yet I must say that I am very much looking forward to having everything installed. this video transmitter use the best of new tech. an the two mmcx cherry antennas are top notch!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    ordered RHCP, got LHCP.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Good. however; I received LHCP

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Po raz drugi otrzymałem parę anten LHCP, kiedy zamówiłem Rhcp! To daje 30 euro za części, których nie mogę użyć, bo moje anteny w goglach to RhCP. Jakość wydaje się jednak dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Produkt jest jak w opisie i dotarł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Pakiet przyszedł dość szybko, super zapakowana, do tej pory nie testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    I can't proof the quality of this Products cause they have send me the Wrong one and the shitty long Service is a pain in the ass. usually you have to write daily over a week but I write from the help line from the order with pictures of Products and numbers etc. So I can only say that this Kind if Service sucks.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    looks like very good, high quality, durable antenna. But in caption and description it's call as RHCP, in fact it's LHCP, so i can't use it atm, i need to buy any LHCP clever/pagoda for my googles, waiting delivery... Its pittie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Хорошие маленькие качественные антенны . Смотряца очень красиво на моём коптере .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 364
    • Ft4 164
    • Ft4 736
    • Ft7 290
    • Ft1 736
    • Ft7 148
    • Ft10 570
    • Ft6 560
    • Ft11 666
    • Ft3 643
    • Ft8 019
    • Ft5 465
    • Ft1 828
    • Ft5 831
    • Ft16 771
    • Ft13 124
    • Ft198 895
    • Ft11 883