Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Jest to bardzo przydatne, jeśli twój komputer ma tylko jedno złącze USB, takie jak moje, mogę podłączyć kabel zasilający Bluetooth z mojej karty bezprzewodowej 2 w 1 nie mogłem podłączyć mojego przedniego portu USB, a teraz mogę. Polecam to, jeśli masz ten sam problem, jak i wysyłka jest szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Instalowanie, łączenie, ma małą lampkę na płytce drukarskiej, więc jesteś pewien, że działa, działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Towary dokładnie to, co było potrzebne, zamontowane i działa dobrze, pod wrażeniem towarów, kosztów i fantastycznego czasu dostawy, dobrze zrobione Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Produkt jest taki jak na zdjęciu. Wygląda na materiał wysokiej jakości, dokładnie tego szukałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    To jest świetne. Robi ilość portów USB na moim komputerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo ładnie, świetnie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    To jest 2 z tych, które kupiłem, jeszcze nie zainstalowany, ale pierwszy był łatwy i działa doskonale. Bardzo szybka wysyłka, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Przesyłka była szybka, jakość dobra. Zamówiłem podobny produkt w Aliexpress, dwa, prawie dwa i cztery miesiące temu, i nigdy się nie pojawiły. Dzięki za pomoc w budowie komputera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Bardzo szybka wysyłka. W 100% polecam. Dziękuję bardzo! Bardzo szybka wysyłka. W 100% polecam. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$10.99
    • US$4.99
    • US$13.99
    • US$24.75
    • US$21.99
    • US$20.78
    • US$6.99
    • US$8.07
    • US$16.17
    • US$5.74
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$11.49