Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Wyrób jest świetny. Przyszedł w świetnym stanie i przyszedł z wtyczką, która pasuje do wtyczki dla mnie w domu. Nie próbowałem jeszcze jego skuteczności, ale oczywiście dobrze się sprawdzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dostałem zamówienie w bardzo krótkim czasie i w najlepszym razie, plus prezent od sprzedawcy, okulary przeciwsłoneczne i gadżet do golenia. Dziękuję bardzo i polecam ten sklep ❤️🇲🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Zamówienie złożone w dniu 17-12-2020, przybyło 22-01-2021. Być osądzonym.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Ten produkt jest naprawdę dobry Lubię go, ponieważ jest niski koszt i dobra praca i szybko dostarczyć dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Epilator działa naprawdę dobrze, jest łatwy w użyciu, zapewnia to, co obiecuje, jest bardzo piękny. Warte inwestycji. /Przybyliśmy dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Good Product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobrze spakowany, mały projekt. Trzeba sprawdzić działanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Świetny produkt dostarczony przez Banggood i jestem naprawdę zadowolony z Jego usług i logistyki. Nadszedł czas, by kupić tylko Banggood. To nie jest komentarz promocyjny to moja własna opinia. Klient z Indii 🇮🇳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Ładny produkt i jakość dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    To przyszło szybko. Jeszcze nie próbowaliśmy, ale można pracować. Celnicy mieli podatek, ale Banggood go zwrócił.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 261
    • Ft48 908
    • Ft33 578
    • Ft109 026
    • Ft5 837
    • Ft9 478
    • Ft16 057
    • Ft13 444
    • Ft27 738
    • Ft26 278
    • Ft37 958
    • Ft16 715
    • Ft14 534
    • Ft12 717
    • Ft17 881
    • Ft11 627
    • Ft17 151
    • Ft4 633