Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Wyrób jest świetny. Przyszedł w świetnym stanie i przyszedł z wtyczką, która pasuje do wtyczki dla mnie w domu. Nie próbowałem jeszcze jego skuteczności, ale oczywiście dobrze się sprawdzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dostałem zamówienie w bardzo krótkim czasie i w najlepszym razie, plus prezent od sprzedawcy, okulary przeciwsłoneczne i gadżet do golenia. Dziękuję bardzo i polecam ten sklep ❤️🇲🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Ten produkt jest naprawdę dobry Lubię go, ponieważ jest niski koszt i dobra praca i szybko dostarczyć dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Epilator działa naprawdę dobrze, jest łatwy w użyciu, zapewnia to, co obiecuje, jest bardzo piękny. Warte inwestycji. /Przybyliśmy dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Good Product!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Świetny produkt dostarczony przez Banggood i jestem naprawdę zadowolony z Jego usług i logistyki. Nadszedł czas, by kupić tylko Banggood. To nie jest komentarz promocyjny to moja własna opinia. Klient z Indii 🇮🇳

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przesyłka jest dobra Jakość jest w normie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    20/11/2021

    very big.. good and quickly shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobrze spakowany, mały projekt. Trzeba sprawdzić działanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Ładny produkt i jakość dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$154.76
    • US$46.19
    • US$51.96
    • US$55.43
    • US$55.43
    • US$60.05
    • US$23.09
    • US$46.19
    • US$58.89
    • US$62.99
    • US$47.34
    • US$57.74
    • US$41.39
    • US$21.99
    • US$40.24
    • US$64.67
    • US$54.27
    • US$23.09