Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Niezwykłe narzędzie. Próbowałem na winnicy. Jego bateria przy pełnym naładowaniu trwała około półtorej godziny. Nie dotyczy tego, co mówi producent. Prawdopodobnie po trzech do czterech ładunków - wyładowania, to podniesie czasy, które żąda (!!).? (tak mówi producent w instrukcji). Szybko zresetować ostrze. Nie ma ciętych drabin. Ma średnicę, która mówi (30 mm). Lekka konstrukcja wraz z baterią. Po 40 minutach operacji, jego tułów zaczął się ogrzewać, prawdopodobnie przez liczne i szybkie cięcia. (także w instrukcji producenta).Z pracy, którą chcę, jestem zadowolony.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Narzędzie kroi drobne i nie tylko gałęzie winorośli, ale nawet silniejsze, jak bucamvillia lub nawet 2 cm świeże gałązki oliwek. Bateria jest w porządku, zrobiłem dużo cięcia i nadal używam pierwszego. Moim jedynym celem jest ostrze, które dobrze cięje, ale nie wiem, skąd wziąć nowe, kiedy nadejdzie czas.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια , κάνει την δουλειά άνετα και ξεκούραστα και η επιλογή με τις δύο μπαταρίες σου λύνει τα χέρια με την αυτονομία

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Doskonały produkt, mocna i bardzo dobra bateria.Używam go do drzew oliwnych bez problemu o średnicy do 2 cm. Zamówię jeszcze jedną dla moich przyjaciółek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Otrzymane w doskonałym stanie. Mocna maszyna do cięcia i solidna maszyna. Co do czasu, to jeszcze nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wygląda dość solidnie, łatwo się z nim obchodzić, a plastikowa walizka pomaga ją transportować i przechowywać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Niesamowity występ!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    To bardzo dobrze się kroi dla amatorów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dobry produkt dotarł szybko w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 501
    • Ft35 384
    • Ft26 551
    • Ft42 013
    • Ft41 017
    • Ft22 900
    • Ft38 335
    • Ft23 232
    • Ft59 804
    • Ft65 172
    • Ft57 504
    • Ft49 837
    • Ft14 947
    • Ft46 384
    • Ft31 816
    • Ft19 166
    • Ft19 913
    • Ft8 776