Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Czy druga antena kupuję & ogólnie jest bardzo dobra 4 $.Bardzo złe opakowanie & ponownie wysyłka uszkodzone jak 1.Rods musi być wewnątrz rurki, aby zatrzymać zginanie prętów.Znowu muszę naprawić.18 dni statek do Kanady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2017

    This antenna could be paired with 5W FM transmitter sku 103051. For my first trial, the antenna was not enough placed high from the ground. So I could broadcast a radio program in a radius of 2 km. This received signal is perfect in a radius of 500 m. I'm sure I can increase noticeably the range if I place the antenna on the roof of my house.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2018

    Avec 5W à 16' de haut je couvre environ 4km de rayon. Constitution très simple. Ce n'est pas très clair ici mais il y a trois radials et DEUX mats d'antenne pour obtenir le meilleur SWR en fonction de la fréquence. À 88,1MHz j'ai 1,2 SWR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Ten, który otrzymałem, jest nieco inny projekt. Górna część chłodnicy jest w zespole stożkowym przesuwanym, pozwala na dostosowanie częstotliwości rezonansu i dostrojenia dla najlepszego swr. Bardzo dobry pomysł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    hàng đúng mô tả, dây kết nối chắc chắn. đầy đủ phụ kiện, ko bị móp méo khi vận chuyển. cho 5 sao

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Otimo produto. Recomendo a todos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Otrzymałem moje zamówienie w świetnym stanie bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dobrze zapakowany test brak polecam dobrą antenę dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo dobry i działa w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo ładna antena. Zadowolona z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 059
    • Ft7 624
    • Ft12 891
    • Ft13 074
    • Ft28 333
    • Ft9 904
    • Ft5 082
    • Ft5 812
    • Ft3 265
    • Ft3 991
    • Ft26 151
    • Ft25 157
    • Ft8 715
    • Ft29 019
    • Ft10 894
    • Ft15 980
    • Ft14 162
    • Ft3 629