Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • jimVIP4
    GR
    30/11/2021

    Bardzo dobry garnitur, bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu jest bardzo lekki i nie wypada mi z twarzy ten produkt działa prawidłowo polecam, aby uzyskać jeden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2017

    El articulo se corresponde a la perfeccion con lo anunciado,el material como es obvio es de plastico pero de buena calidad,encuanto a los aumentos traen 5 unidades en una caja aparte para poderlos guardarlos y funcionan fenomenalmente,es lo que estaba esperando practico,util y funcional,las hay mejores???si,pero tambien por cuatro veces mas caras y mas grandes y engorrosas,estas son perfectas son como unas gafas que se adaptan bien y cumplen con los requisitos con creces simplemente fenomenales,lo recomiendo al 100 % por su calidad funcionalidad y precio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2017

    Доставил курьер. Доставка 40 дней до Московской обл. Товар хорошего качества.Неудобно немного на переносице. Батарейки в комплекте нет. Плохо продавец упаковал коробку смяли, очки правда целые. А так товар хороший.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    Very handy light weight head mount magnifier. LED works well. I have sold many of them and receive rave reviews from customers who are doing plastic modelling.Even includes a cleaning cloth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Очки часовщика. Сменные стекла позволяют менять увеличение. Есть подсветка, Хороший инструмент для работы с мелкими деталями.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    Очки замечательные, батарейки в комплекте, есть ремешок для ношения. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2019

    Nice and light with the button cells. 2 x LEDs offer good aimed light. Lenses are great without any distortion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Good product. It has 5 different lens. Good price and fast shipping. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Il prodotto è conforme alle aspettative. Leggero e funzionale. Sono soddisfatto Giuseppe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 929
    • Ft3 056
    • Ft6 287
    • Ft4 632
    • Ft7 260
    • Ft4 201
    • Ft8 025
    • Ft4 966
    • Ft2 890
    • Ft4 966
    • Ft23 502
    • Ft4 632
    • Ft23 171
    • Ft16 219
    • Ft9 598
    • Ft5 294
    • Ft43 035
    • Ft40 910