Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Tires fit the HBX 16889a Pro, look very nice & are a bit wider & taller then the stock tires giving it a more aggressive capable look. Tires material is a bit harder than id like, they also arrived been pre glued to the rims, NO GOOD. Have not used them yet but I expect them to perform OK but don't expect them to last too long depending on your use. I gave 4 starts because I was aware they DON'T come with foam, but was NOT aware they were pre glued, being glued already I'm now unable to use foam as Im going to say they WILL definitely need foam inserts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Działaj dobrze na 124018. Prawie idealnie pasuje. Jeśli tylne koła dostaną jakiegoś frajera, wewnętrzna opona zacznie się kontaktować z podpórką uderzeniową/sprężyną. Nie ma problemu i poprawienie osiowania koła otworzy lukę. Przód działa dobrze, poza kołem w pełnym zablokowaniu, a w pełni przygnębiona będzie pchała się do ciała, ale to rzadko się zdarza, bo to zawsze zewnętrzne koło dostaje ładunek, a ciało może być przycięte. Mocniejsza guma jest ta przyczepna lub gąbczasta, ale szerokość nadrabia, absorbując prawie cały wpływ w jego ścianach. Nie użyłbym ich do skoczka. Są z pewnością zabawne, świetnie sobie radzą w gęstszych trawach i będą ładnie dryfować na lepszych trawnikach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Było naprawdę miło na moim HBX 16889. Koła są większe niż oryginalne, ale pasują idealnie i teraz mój samochód wygląda bardziej jak on. Dziękuję Bangoodowi za zaufanie i bezpieczeństwo dostaw, 💪🏻

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Idealna ilość chwytu z odpowiednią ilością poślizgu. Używam ich w wielu pojazdach. Wyglądają świetnie, oferują dobrą przyczepność, wytrzymują prędkość 40 MPH+ (64 KPH+), utrzymują się przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Szukałem klasycznych opon całodziennych. Na moim HBX16889 uważam, że połączenie jest piękne. Uchwyt asfaltu nie jest doskonały, ale jest całkowicie wystarczający. Chwyt na trawie jest bardzo dobry. Związek gumowy wydaje się dość trudne, prawdopodobnie, aby zaoszczędzić na wkładce z pianki, ale nie jest tak źle. W tym celu trwałość powinna być wysoka. Na pewno kupię co najmniej 4 rowery. Na moim 124019, opona ociera się o ciało przy pełnym uderzeniu - więc dla mnie, to nie pasuje do tego modelu. Ale co z tego, za HBX zostały zakupione, więc jestem całkowicie zadowolony z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Te felgi są bardzo dobre, mają sześciokąt 12 mm i są dość szerokie, nie mają gąbki, ale działają dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Fahrtest idzie za nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Są bardzo chwytliwe, ale działają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobre opony gumowe, przyczepność OK, niestety nie nadaje się do Wltoys A 959-b, ponieważ silnik był zbyt słaby. Silnik zaczął palić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Genialne dla 144001 i 128018 - doskonałe - pianka byłaby fajna, ale robią robotę dla dzieci... I jako bonus, aby czuły się wliczone, może jeszcze jeden głos, ale pasuje do felg taty, dobrze przez przypadek 🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$35.32
    • US$18.47
    • US$27.71
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$36.95
    • US$11.49
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$8.89
    • US$12.69
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$33.99
    • US$8.07
    • US$21.84
    • US$14.82