Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Te koła pasują do moich 124019 i wyglądają naprawdę ładnie. Ale jedną rzeczą, którą należy zauważyć, jest obracanie przednich kół w lewo lub w prawo, czasami dotyka ciała. Miałem małą rozdarcie, kiedy próbowałem go na żwirze. Odrobina taśmy lub rzepu może rozwiązać problem. Ogólnie wygląda dobrze i ma dobry chwyt na żwir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Działaj dobrze na 124018. Prawie idealnie pasuje. Jeśli tylne koła dostaną jakiegoś frajera, wewnętrzna opona zacznie się kontaktować z podpórką uderzeniową/sprężyną. Nie ma problemu i poprawienie osiowania koła otworzy lukę. Przód działa dobrze, poza kołem w pełnym zablokowaniu, a w pełni przygnębiona będzie pchała się do ciała, ale to rzadko się zdarza, bo to zawsze zewnętrzne koło dostaje ładunek, a ciało może być przycięte. Mocniejsza guma jest ta przyczepna lub gąbczasta, ale szerokość nadrabia, absorbując prawie cały wpływ w jego ścianach. Nie użyłbym ich do skoczka. Są z pewnością zabawne, świetnie sobie radzą w gęstszych trawach i będą ładnie dryfować na lepszych trawnikach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Było naprawdę miło na moim HBX 16889. Koła są większe niż oryginalne, ale pasują idealnie i teraz mój samochód wygląda bardziej jak on. Dziękuję Bangoodowi za zaufanie i bezpieczeństwo dostaw, 💪🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Te felgi są bardzo dobre, mają sześciokąt 12 mm i są dość szerokie, nie mają gąbki, ale działają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Niezła modernizacja mojego Wltoy L202, tylko potrzebuję trochę regulacji mojej klątwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Są bardzo chwytliwe, ale działają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Świetny zestaw kół, których używam do mojego 16889 bezszczotkowego wozu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobrze wyglądające koła. Połączone na lewo i prawo. Jakość jest dobra. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobre opony gumowe, przyczepność OK, niestety nie nadaje się do Wltoys A 959-b, ponieważ silnik był zbyt słaby. Silnik zaczął palić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    9116 2.4GHz RC Car Spare Parts 2PCS Wheel Without Sponge Good Wheels Fit most 1/10th 1/12th RC Cars A++++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 385
    • Ft2 343
    • Ft10 248
    • Ft5 358
    • Ft5 023
    • Ft3 455
    • Ft8 039
    • Ft17 602
    • Ft3 010
    • Ft10 720
    • Ft2 434
    • Ft11 878
    • Ft4 353
    • Ft9 441
    • Ft2 343
    • Ft10 659
    • Ft2 830
    • Ft2 343