Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Skrzynka przyjechała mocno zmiażdżona, ale samochód był nieuszkodzony. Bardzo dobra moc i szybkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To dobrze, ale bardziej lubię 4x4 i ich bateria jest trochę dziwna. /Odwiedź mój kanał. Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2018

    I got it yesterday and look good and the packaging is ok. Got cover small dents but fits nice.Everything intact got extra pin and gear and adptr Yeah very nice i ddnt expct that. 10 days dlvery. Good for the price. I also recmmnd this for those who know how to use rc cars because its too risky. I need to observe it frst mybe parts will get easly be broken. I think it runs what it says. Very nice!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    super. i.loved this car. totally awsom. its speed is good. as i expected. overall its stability in mud road is awsom. i like this car so much. thanks Banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MSJVIP5
    BR
    19/05/2018

    Fantástico boa qualidade não deixa nada a dever de outras boas marcas me impressionou o tamanho pensei q era menor muito bom produto estou satisfeito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Bardzo mnie to bawi, ale polecam kupić drugi pakiet baterii, ponieważ trwa 15 minut zabawy. Podoba mi się pomysł posiadania tuzinów części zamiennych. Masz zabawę z użytkowania, ale także z modyfikacji i konserwacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2018

    gostei muito excelente produto meu filho adorou porque era o presente de aniversário dele então ele gostou muito. .....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    ótimo tudo certo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    gostei muito do produto é de otima qualidade recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    un interesante truggy, muy rápido y de buena construcción para el precio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 925
    • Ft30 203
    • Ft17 589
    • Ft29 207
    • Ft27 547
    • Ft29 207
    • Ft11 498
    • Ft18 585
    • Ft31 198
    • Ft14 934
    • Ft30 535
    • Ft29 207
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft3 353
    • Ft20 245
    • Ft44 476
    • Ft29 134