Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(476)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(476)
    • 5 Star(421)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Zabawny mały samochód, mój synek będzie zachwycony! Wystarczająco potężny, 2.4Ghz! Nieproporcjonalna słaba kierownica, ale przede wszystkim bardzo krótka! To nie może być ostre! A opony nie mają przyczepności, bardzo śliskie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wspaniałe małe samochody, kupiłem jeden, żeby przetestować, a skończyło się na kolejnych trzech, żeby cała rodzina mogła się razem bawić. Są świetne w tym, że nadajnik ma funkcję podwójnej prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny mały samochód RC. Dwa kontroler prędkości jest świetny do użytku zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Bardzo zdziwiony, jak szybki i elegancki jest ten mały samochód. Na dywanie samochód ma dużo przyczepności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Nie znam się na RC, ale kupiłem to, bo było tanie. W domu będzie dobrze, ale nie wiem, czy poradzi sobie z kurzem i brudem. Możesz dostosować ustawienie koła, aby pomóc mu poruszać się w linii prostej. Nadal jest w jedną stronę łatwiej niż w drugą, a kółka obracające się są inne. Szybkość jest szybka pomimo małej baterii i silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Ładny mały samochód do ćwiczeń w domu przy złej pogodzie. Również miła zabawka dla twojego małego dziecka do nauki i startu do hobby RC. Szkoda, że nie można naładować akumulatora z mikro RC. Opcja kapelusza nadajnika dla niskiej i dużej prędkości. Za pieniądze, które wydajesz, plastik jest niskiej jakości. Ale jest to zabawka do wewnątrz domu lub na zewnątrz ogrodu (ogólnie w płaskiej powierzchni)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Normalny jak na cenę, szybko przyspiesza ale jest ładowany na prawo nie może dobrze dostosować kierunku, nie wygina się dobrze, obraca się w kółko, jeśli szybko przyspiesza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo fajny mały samochód. Bardzo szybki i dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Είναι όμορφο αλλά πολύ πολύ μικρό .. Ξεγελαστικα από τις φωτό . Όταν θα το βάλω σε λειτουργία θα δείξει αν δουλεύει .. Ήρθε πολύ γρήγορα!!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Jest taki sam, jak na zdjęciu też myślałem, będzie taki sam, i zaskoczeniem jest, że jest zabawny, szybki ładowanie i jest transportowany wszędzie gdzie się ogrodzi, ale to nie woda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Przybył bardzo szybko, bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 085
    • Ft7 046
    • Ft6 085
    • Ft4 803
    • Ft3 361
    • Ft5 056
    • Ft14 583
    • Ft6 405
    • Ft7 367
    • Ft17 941
    • Ft6 405
    • Ft16 339
    • Ft5 124
    • Ft32 630
    • Ft5 124
    • Ft3 201
    • Ft18 582
    • Ft2 958