Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2021

    Sterowana radiową maszyną otochycha! To dzieje się bardzo szybko! 🔋 akumulator utrzymuje ładowanie przez długi czas. Narożniki są w porządku. Rozmiar maszyny i konsoli są takie same. Naprawdę mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Direksiyon sisteminde servo motor yok. Normal motor var kademeli değil sadece bütün olarak sağ ve sol olarak çalışıyor RC model değil de oyuncak olarak değerlendirmeli bu açıdan uygun fiyatlı ve çok eğlenceli bir araba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Tanio, szybko i dużo zabawy. Są również idealną podstawą do przebudowy ich na Tamiya lub Nikko Mini 4WD (w skali 1/32), do czego ich używam. Więc teraz mogę jeździć moim Avante, Super Fox lub BigWig w domu, kiedy pada na zewnątrz i są fantastyczne do oglądania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    looks good, but no charger cable. and such a weird small port no way I can charge it here

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Produkt jest świetny, nie oczekiwałem wiele, ponieważ jest tani i mały, ale byłem zaskoczony, ponieważ jest bardzo szybko, również produkt przybył wcześniej niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Fajny samochód, dziecko jest bardzo szczęśliwe. Niewielkie opóźnienia w dostawie. Ponad miesiąc do Permu. Wszystko jest super, pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    To dobra zabawka. Będzie to bardziej idealne, jeśli bateria zostanie zmodernizowana na dłuższy czas w grze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetny mały buggy, prawie za szybki w trybie szybkiego ruchu, ale genialny dla pieniędzy. Kup jeden!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Trudno doładować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wózek bardzo szybki. Pomimo jego rozmiaru!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 241
    • Ft9 010
    • Ft5 241
    • Ft20 974
    • Ft18 351
    • Ft7 535
    • Ft17 040
    • Ft4 143
    • Ft12 488
    • Ft19 335
    • Ft10 174
    • Ft5 044
    • Ft29 145
    • Ft24 225
    • Ft18 024
    • Ft20 646
    • Ft33 376
    • Ft51 128