Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2020

    32 dni z Chin do Rumunii linią priorytetową UE. Paczka dotarła bez uszkodzeń. Mnóstwo darmowych porad. Temperatura jest dokładnie taka, jak na wyświetlacz - testowany za pomocą testera FG-100 (także z Bangood). Naprawdę ładne narzędzie do użycia, w tej cenie jest okazja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Produkt dotarł dobrze zapakowany z różnych awarii i obsługi spawania. Żelazo bardzo szybko się grzeje, a zmiana rozkładu jest łatwa. Dobór temperatury działa, z drugiej strony tarcza i 2 plastikowe przyciski wydają się dość delikatne. Plastik tarczy jest lekko obrany przed pierwszym użyciem i myślę, że będę musiał go przykleić w przyszłości. Co do obsługi spawalniczej, jest ona niezwykle mała, ale funkcjonalna. Gąbka nie nadaje się do poważnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    908S 80W LCD Elektryczny sprzęt do spawania, pakiet w doskonałym stanie, żelazko działa dobrze. Zadowolony z zakupu i polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Towary dotarły w ciągu 18 dni od rezerwacji, dostarczane tylko z plastikowymi kieszeniami, ale dotarły bezpiecznie do mnie bez żadnych kłopotów i uszkodzeń, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dotarła o wyznaczonej porze (12 dni z Hiszpanii w tym weekend). To czego potrzebuję jest idealne dla (hobby). Szybko nagrzewa się, drut 110cm, regulowana temperatura, 5 plus góra. Jestem z tego zadowolony, jest tego warte!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Super, działa bardzo boen, nagrzewa się bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    happy with what I received. was delivered quickly. I haven’t used it yet but looks like it is good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostałem swoje produkty, jak je wysłałeś, ale pomylili adresy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Szybko sie grzeje i wygodnie lutuje, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Wygląda ładnie Ale jeszcze jej nie użyłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$9.23
    • US$16.99
    • US$25.40
    • US$19.99
    • US$15.63
    • US$10.99
    • US$23.99
    • US$32.33
    • US$7.59
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$68.13
    • US$7.41
    • US$17.20
    • US$10.38
    • US$6.15
    • US$19.62