Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Towary dotarły w ciągu 18 dni od rezerwacji, dostarczane tylko z plastikowymi kieszeniami, ale dotarły bezpiecznie do mnie bez żadnych kłopotów i uszkodzeń, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dotarła o wyznaczonej porze (12 dni z Hiszpanii w tym weekend). To czego potrzebuję jest idealne dla (hobby). Szybko nagrzewa się, drut 110cm, regulowana temperatura, 5 plus góra. Jestem z tego zadowolony, jest tego warte!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Super, działa bardzo boen, nagrzewa się bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Satisfied with my purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    article reçu en bon état pas encore utilisé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Produkt dotarł dobrze zapakowany z różnych awarii i obsługi spawania. Żelazo bardzo szybko się grzeje, a zmiana rozkładu jest łatwa. Dobór temperatury działa, z drugiej strony tarcza i 2 plastikowe przyciski wydają się dość delikatne. Plastik tarczy jest lekko obrany przed pierwszym użyciem i myślę, że będę musiał go przykleić w przyszłości. Co do obsługi spawalniczej, jest ona niezwykle mała, ale funkcjonalna. Gąbka nie nadaje się do poważnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    32 dni z Chin do Rumunii linią priorytetową UE. Paczka dotarła bez uszkodzeń. Mnóstwo darmowych porad. Temperatura jest dokładnie taka, jak na wyświetlacz - testowany za pomocą testera FG-100 (także z Bangood). Naprawdę ładne narzędzie do użycia, w tej cenie jest okazja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Jestem bardzo szczęśliwy i bardzo zaskoczony wydajnością dostawy w produkcie wziąć mniej niż szacowany czas i sprawdzić i działa poprawnie jestem technik w elektroniki używane do cautine Weller ale ten cautin nie mnie rozczarować polecam go szeroko i banggood dla poważnej firmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostałem swoje produkty, jak je wysłałeś, ale pomylili adresy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Niesamowity produkt, szybko się rozgrzewa. Ekran jest również chłodną funkcją monitorowania temperatury. Jest niedrogi i wykonuje pracę idealnie, gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$9.23
    • US$15.99
    • US$16.37
    • US$19.99
    • US$20.51
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$32.33
    • US$4.99
    • US$23.99
    • US$13.85
    • US$18.47
    • US$14.16
    • US$39.99
    • US$6.99
    • US$28.99
    • US$21.93