Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Dostałem swoje produkty, jak je wysłałeś, ale pomylili adresy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    happy with what I received. was delivered quickly. I haven’t used it yet but looks like it is good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Szybko sie grzeje i wygodnie lutuje, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Produkt dotarł dobrze zapakowany z różnych awarii i obsługi spawania. Żelazo bardzo szybko się grzeje, a zmiana rozkładu jest łatwa. Dobór temperatury działa, z drugiej strony tarcza i 2 plastikowe przyciski wydają się dość delikatne. Plastik tarczy jest lekko obrany przed pierwszym użyciem i myślę, że będę musiał go przykleić w przyszłości. Co do obsługi spawalniczej, jest ona niezwykle mała, ale funkcjonalna. Gąbka nie nadaje się do poważnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    32 dni z Chin do Rumunii linią priorytetową UE. Paczka dotarła bez uszkodzeń. Mnóstwo darmowych porad. Temperatura jest dokładnie taka, jak na wyświetlacz - testowany za pomocą testera FG-100 (także z Bangood). Naprawdę ładne narzędzie do użycia, w tej cenie jest okazja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Jestem bardzo szczęśliwy i bardzo zaskoczony wydajnością dostawy w produkcie wziąć mniej niż szacowany czas i sprawdzić i działa poprawnie jestem technik w elektroniki używane do cautine Weller ale ten cautin nie mnie rozczarować polecam go szeroko i banggood dla poważnej firmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Niesamowity produkt, szybko się rozgrzewa. Ekran jest również chłodną funkcją monitorowania temperatury. Jest niedrogi i wykonuje pracę idealnie, gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Bardzo szybka wysyłka, dobra pozycja za tak mało pieniędzy i dobrej jakości. Dobra obsługa, mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Wygląda ładnie Ale jeszcze jej nie użyłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Dobry produkt i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 548
    • Ft11 632
    • Ft14 807
    • Ft3 523
    • Ft13 748
    • Ft47 955
    • Ft9 461
    • Ft13 858
    • Ft12 988
    • Ft8 207
    • Ft14 346
    • Ft5 764
    • Ft8 765
    • Ft6 262
    • Ft6 408
    • Ft5 297
    • Ft7 324
    • Ft30 674